Τρίτη 15/6/2021

Βελόπουλος: «Αν η Ελλάδα δεν πάψει να στηρίζει τον Λίβυο ηγέτη στον εμφύλιο, η ΝΔ θα αποδειχθεί η πιο φιλο-τουρκική κυβέρνηση»

Ανακοίνωση για τα γεωπολιτικά τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών και τα μνημόνια που υπέγραψαν η Τουρκία με τη Λιβύη εξέδωσε η Ελληνική Λύση, αναφερόμενη στη στάση της Ελλάδας ως προς τον εμφύλιο στη Λιβύη.

«Η Ελλάδα οφείλει να πάψει να αναγνωρίζει την φιλο-τουρκική κυβέρνηση της Τρίπολης και να προχωρήσει στην αναγνώριση της κυβέρνησης του στρατηγού Χαφτάρ, προκειμένου να σωθεί το ζήτημα της οριοθέτησης της ελληνικής ΑΟΖ με την αντίστοιχη της Λιβύης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις.

«Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να επανέλθει στην σκληρή πραγματικότητα και να πάψει με τις επιλογές της να στηρίζει στρατηγικές ενάντια στα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας! Εάν δεν το κάνει αυτό, θα αποδειχτεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η πιο “φιλο-ψευτο-μακεδονική” κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία η πιο “φιλο-τουρκική” και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε», καταλήγει η ανακοίνωσή της Ελληνικής Λύσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ