Κασσελάκης: «Να γιατί ακρίβεια δεν είναι εισαγόμενη – Είναι όλη του Μητσοτάκη»

Με Χριστουγεννιάτικο παραμύθι «χτύπησε» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Μύδρους κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης για το θέμα της ακρίβειας που «τσακίζει» τα ελληνικά νοικοκυριά, την ώρα που ο πρωθυπουργός την χαρακτηρίζει «εισαγόμενη  και μοιράζει «ψίχουλα» στους πολίτες με κάθε είδους pass.

«Να σας πω ένα παραμύθι; Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια χώρα με εισαγόμενη ακρίβεια. Μέχρι που βγήκαν τα επίσημα στοιχεία της Eurostat» ακούγεται να λέει στο βίντεό του με «άρωμα» Χριστουγέννων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στη συνέχεια παραθέτει με απλό τρόπο το «όργιο» αισχροκέρδειας στην Ελλάδα.

«Τι παράγει η Ελλάδα; Λάδι. Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 23,7% στην τιμή του λαδιού από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Τι παράγει η Ελλάδα; Γάλα, τυρί, αυγά. Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 38,9% στην τιμή των προϊόντων που παράγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Όταν η Ελλάδα είναι ακριβότερη από την Ευρώπη στο λάδι και στο τυρί, τότε καταρρίπτεται ο μύθος του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εισαγόμενης ακρίβειας» περιγράφει ο Σ. Κασσελάκης και σημειώνει:  «Η ακρίβεια είναι όλη δική του. Γιατί η αισχροκέρδεια είναι έργο του. Τώρα γνωρίζετε. Το μόνο προϊόν το οποίο πωλείται φτηνά στη χώρα μας είναι τα κυβερνητικά ψέματα».

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This