Κασσελάκης: «Δείτε πώς επιβεβαιώνει ο Άδωνις την Ατζέντα Ισλαμαμπάντ»

Must Read

«Ξαναχτύπησε» ο Στέφανος Κασσελάκης για τα σχέδια του Άδωνι Γεωργιάδη με τους 500.000 παράνομους μετανάστες από το Πακιστάν, τα οποία ο υπουργός Εργασίας διέψευσε μετά τον σάλο.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Άδωνις στην προσπάθειά του να διαψεύσει, ουσιαστικά επιβεβαιώνει την «Ατζέντα Ισλαμαμπάντ»: «Επανέρχομαι διότι εδώ βλέπουμε τον απόλυτο πολιτικό εμπαιγμό. Δείτε πώς διαψεύδει ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης την “Ατζέντα Ισλαμαμπάντ”, στην ουσία επιβεβαιώνοντάς την» αναφέρει και τονίζει:

«Δε θα είναι μόνο από το Πακιστάν οι 500.000 μετανάστες που έχει σκοπό να φέρει στη χώρα η ΝΔ. Θα είναι από διάφορες χώρες. Λίγοι από εδώ, λίγοι από εκεί! Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το κόμμα των push backs, των χαμένων ψυχών της Πύλου, του «έρχονται οι μετανάστες και θα μας πάρουν τις δουλειές» – αυτοί που βάφτισαν «λαθραίους» αυτούς τους ανθρώπους, τώρα λένε «περάστε κόσμε» σημειώνει ο Κασσελάκης και ρωτάει τους ψηφοφόρους της ΝΔ πώς αισθάνονται 6 μήνες μετά τις εκλογές, με όλες αυτές τις κωλοτούμπες της κυβέρνησης…

Δείτε επίσης:

Το έγγραφο που τους εκθέτει για τις «συζητήσεις» με το Πακιστάν

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This