«Περιφερειάρχης πρότυπο»: Ύμνοι Παπασταύρου στην ορκωμοσία Πτωχού

«Κοινωνικά ευαίσθητος τεχνοκράτης. Ένας έντιμος πατριώτης. Ένας υπηρέτης υψηλών ιδανικών»!

Must Read

Τόσο αγώνα έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου για να εκλεγεί Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Δημήτρης Πτωχός, ήταν δυνατόν να λείπει από την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου;

Η τελετή έγινε στην Τρίπολη και ο Παπασταύρου εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, απευθύνοντας χαιρετισμό γεμάτο ύμνους για τον νέο Περιφερειάρχη, το οποίο μάλιστα αποκάλεσε «πρότυπο» και «έντιμο πατριώτη»:

Όπως είπε στην ομιλία του:

«Από την 1η Ιανουαρίου 2024, η Πελοπόννησος θα έχει έναν Περιφερειάρχη-πρότυπο. Διότι ο Δημήτρης Πτωχός είναι ένας κοινωνικά ευαίσθητος τεχνοκράτης. Ένας έντιμος πατριώτης. Ένας υπηρέτης υψηλών ιδανικών. Που έχει αποφασίσει να θέσει τον εαυτό του, τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία του στην υπηρεσία του τόπου του. Της Πελοποννήσου που τόσο αγαπά.

Γι’ αυτό και τον εμπιστεύτηκαν, πρώτα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και στη συνέχεια οι πολίτες της Πελοποννήσου.

Πριν 10 χρόνια συναντήθηκα με το Δημήτρη σε έναν αγώνα εθνικό για την σωτηρία της Ελλάδας από την άβυσσο της χρεοκοπίας.

Τότε, υπό την καθοδήγηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, παραμερίσαμε το «εγώ» και δουλέψαμε με αυταπάρνηση για το καλό της Πατρίδας. Είμαι πολύ αισιόδοξος, καθώς ξέρω ότι στο πρόσωπο του Δημήτρη Πτωχού οι πολίτες της Πελοποννήσου αναγνώρισαν και βρήκαν έναν άξιο ηγέτη, που σχεδιάζει το αύριο σήμερα. Για όλους, με όλους.

Ο Δημήτρης έχει σκοπό να γίνει η Πελοπόννησος μια Περιφέρεια αναφοράς. Θα γίνει! Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. Και όσο περνά ο καιρός, τόσο θα αισθάνονται οι Πελοποννήσιοι δικαιωμένοι από την επιλογή τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This