Πέμπτη 17/6/2021

Καημός του ΣΥΡΙΖΑ οι «πρόσφυγες»

Ο μεγάλος καημός του ΣΥΡΙΖΑ είναι… οι «πρόσφυγες». Για δεύτερη συνεχή μέρα Η ΑΥΓΗ, το επίσημο όργανο του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς, ασχολείται στο πρωτοσέλιδο της με το λεγόμενο προσφυγικό.

Εχθές προέβαλλε την δυσαρέσκεια της ύπατης αρμοστείας για τις κλειστές δομές. Σήμερα επανέρχεται με δακρύβρεχτο οδοιπορικό παρουσιάζοντας το δράμα των «προσφύγων», οι οποίοι απομακρύνθηκαν από καταλήψεις πέριξ των Εξαρχείων για να καταλήξουν σε στρατόπεδο στην Κόρινθο, χωρίς ωστόσο να μπαίνει στον κόπο να μας ενημερώσει και για τις χώρες προέλευσης αυτών. Επιπλέον, στο σχετικό άρθρο Η ΑΥΓΗ εξαίρει την συμπαράσταση των αλληλέγγυων (γλείψιμο στα Εξάρχεια).

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την πορεία αποξένωσης του από την ελληνική κοινωνία -πράγμα που πλέον αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις– και επανέρχεται σιγά σιγά στην φυσική του θέση, αυτή ενός κόμματος με απήχηση μόνο σε ένα μικρό κομμάτι διανοουμένων αστών και στο περιθώριο.

Επίσης, φαίνεται πως εκεί στην Κουμουνδούρου γνωρίζουν ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι τους γυρνούν την πλάτη και κάνουν από τώρα τα κουμάντα τους με τους «πρόσφυγες», περιμένοντας, αυτοί οι τελευταίοι, να αποτελέσουν τον μελλοντικό εφεδρικό στρατό ψηφοφόρων του κόμματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ