4,5 εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ από Χατζηδάκη για να διαφημιστούν οι… πλειστηριασμοί!

Must Read

Μπορεί να είναι γνωστό πλέον ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη «στήνει» την ανηλεή πολιτική της γύρω από τα επικοινωνιακά παιχνίδια, ωστόσο το να πληρώνουν τα ΜΜΕ για να διαφημίσουν το ζήτημα των ανθρώπων που χάνουν τα σπίτια τους για λίγες χιλιάδες ευρώ, την ώρα μάλιστα που σβήνουν χρέη εκατομμυρίων στους εκλεκτούς τους, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το υπουργείο Οικονομικών και ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης δίνουν 4,5 εκατομμύρια ευρώ σε ΜΜΕ προκειμένου να διαφημίσουν «την καμπάνια ενημέρωσης των ευάλωτων δανειοληπτών του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών», δηλαδή την πολιτική τους με τους δανειολήπτες που βλέπουν τα funds και τους services να αρπάζουν τις περιουσίες του λαού!

Διαβάστε την απόφαση:

«Έγκριση του προγράμματος επικοινωνιακής προβολής που αφορά στην καμπάνια ενημέρωσης των ευάλωτων δανειοληπτών του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, για το έτος 2024.

Το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής που αφορά στην εκστρατεία ενημέρωσης των ευάλωτων δανειοληπτών του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για το έτος 2024, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από τον τακτικό Προϋπολογισμό του φορέα.

Το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανέρχεται στο συνολικό ποσό ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων πεντακοσίων ογδόντα οκτώ χιλιάδων ευρώ (4.588.000,00 €)».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την απόφαση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This