Πληροφορίες για ανασχηματισμό στην κυβέρνηση μέχρι αύριο 

Έρχονται αλλαγές σε 7 υπουργεία - Στη θέση του Οικονόμου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά την αύξηση περιστατικών βίας - Επιστρέφει στο Υγείας ο Άδωνις

Must Read

Φουντώνουν οι φήμες που κάνουν λόγο για ανασχηματισμό στην κυβέρνηση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας, ή αύριο.

Τα σενάρια για τις αλλαγές ξεκίνησαν σήμερα μετά τον πρωϊνό καφέ στο Μαξίμου όπου συζητήθηκαν έντονα οι επικίνδυνες δηλώσεις του πρώην υφυπουργού Παιδείας, Άγγελου Συρίγου για τη Συνθήκη της Λωζάνης, σύμφωνα με τον οποίο «το 97% της Συνθήκης της Λωζάνης είναι παρωχημένο»! Σημειώνεται ότι σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης επιχείρησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός δεν συζητά αναθεώρησης της Συνθήκης.

Παράλληλα, το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει καμία άλλη δραστηριότητα στο πρόγραμμα του μέχρι την Παρασκευή, έχει ενισχύσει τα σενάρια για αλλαγή του κυβερνητικού σχήματος μέχρι αύριο.

Ο Χρυσοχοΐδης στο Προστασίας του Πολίτη και ο Άδωνις ξανά στο Υγείας

Την ίδια ώρα έχει αρχίσει ήδη να διαρρέει η πληροφορία ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα βρεθεί ξανά στη θέση του υπ. Προστασίας του Πολίτη, μετά την έκρηξη βίας και αιματηρών περιστατικών που έχουν καταγραφεί με τον Γιάννη Οικονόμου στο «τιμόνι» του υπουργείου. Παράλληλα, σύμφωνα με φημολογούνται ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναμένεται να αναλάβει ξανά το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται αλλαγές αλλαγές σε 7 υπουργεία, οι οποίες θα ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι το πρωί της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου.



Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This