ΣΥΡΙΖΑ: Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα με το… προσκλητήριο για τις Σπέτσες!

Τι απάντησε στο «μειλ-φιρμάνι» με το «απαράδεκτο προστακτικό ύφος»!

Must Read

Η σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες και ο τρόπος με τον οποίο έγινε το «προσκλητήριο», έβγαλαν εκτός εαυτού την βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Έλενα Ακρίτα, η οποία απάντησε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος.

Στην απάντησή της στη Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία έστειλε το σχετικό email-προσκλητήριο, η κ.Ακρίτα γράφει τα εξής:

«Αγαπητή Γραμματέα της ΚΟ,
Μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μειλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;
Καλή χρονιά
Έλενα Ακρίτα».

Νωρίτερα, η αποστολή του email από την κ.Τζάκρη και το περιεχόμενό του, προκάλεσε αρκετή αμηχανία στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Το email της Θεοδώρας Τζάκρη:

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.
Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024. Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων.

Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This