«Βόμβα»: Το 2019 ο Μητσοτάκης είχε προτείνει υπουργείο στον Κασσελάκη!

Η απάντηση όμως... - Διαψεύδει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Must Read

Αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει… αναταράξεις έκανε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Documento στην οποία έδωσε συνέντευξη ο κ.Καπνισάκης, το 2019, κατά τη διάρκεια της πρώτης κυβερνητικής θητείας του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης  μέσω του τότε υφυπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα την ομογένεια, Αντώνη Διαματάρη, πρότεινε υπουργικό χαρτοφυλάκιο στον Στέφανο Κασσελάκη.

Όμως, όπως λέει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

«…ο Στέφανος είχε πολιτικές ανησυχίες και κοινωνικές ευαισθησίες και θα έβρισκε τον τρόπο να ασχοληθεί με την πολιτική. Δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί πουθενά αλλού παρά μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου υπήρχαν στο παρελθόν κρούσεις και από άλλο κόμμα… Το 2019, προ των εθνικών εκλογών, ο Αντώνης Διαματάρης τον προσέγγισε για λογαριασμό του Κυρ. Μητσοτάκη και του πρότεινε θέση εξωκοινοβουλευτικού υπουργού, την οποία ο Στέφ. Κασσελάκης αρνήθηκε».

Διάψευση από Μαρινάκη

Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης διέψευσε τα όσα υποστήριξε ο Μανώλης Καπνισάκης:

«Δεν είναι καν παραποίηση της πραγματικότητας, είναι αποκύημα της φαντασίας του κ.Καπνισάκη και κατ’ επέκταση του κ.Κασσελάκη τα περί πρότασης στον νυν αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ το 2019 να γίνει υπουργός στην πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This