Μαλλιά κουβάρια…

Η «υπουργοποίηση» Κασσελάκη άναψε «φωτιές»

Must Read

Η συνέντευξη του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη στην εφημερίδα  Documento, όπου αποκάλυψε ότι στην πρώτη του κυβερνητική θητεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πρόταση υπουργοποίησης στον Στέφανο Κασσελάκη, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση, προκάλεσε αναταραχή στο Μαξίμου.

Άπαντες κινητοποιήθηκαν για να διαψεύσουν τα όσα ισχυρίζεται ο κ.Καπνισάκης, ο οποίος υποστήριξε ακόμα ότι η προσέγγιση έγινε μέσω του τότε υφυπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα την ομογένεια, Αντώνη Διαματάρη.

«…ο Στέφανος είχε πολιτικές ανησυχίες και κοινωνικές ευαισθησίες και θα έβρισκε τον τρόπο να ασχοληθεί με την πολιτική. Δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί πουθενά αλλού παρά μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου υπήρχαν στο παρελθόν κρούσεις και από άλλο κόμμα… Το 2019, προ των εθνικών εκλογών, ο Αντώνης Διαματάρης τον προσέγγισε για λογαριασμό του Κυρ. Μητσοτάκη και του πρότεινε θέση εξωκοινοβουλευτικού υπουργού, την οποία ο Στέφ. Κασσελάκης αρνήθηκε», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη συνέντευξη.

Οι διαψεύσεις

Η πρώτη διάψευση των ισχυρισμών έγινε μέσω του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος χαρακτήρισε «αποκύημα της φαντασίας» τα περί πρότασης:

«Δεν είναι καν παραποίηση της πραγματικότητας, είναι αποκύημα της φαντασίας του κ.Καπνισάκη και κατ’ επέκταση του κ.Κασσελάκη τα περί πρότασης στον νυν αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ το 2019 να γίνει υπουργός στην πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ακολούθησε η δήλωση-διάψευσης του Αντώνη Διαματάρη, οποίος χαρακτήρισε το δημοσίευμα «απολύτως ψευδές»:

  • Η ανάρτησή του:

«Τo δημοσίευμα της εφημερίδας Documento (έκδοση 6ης-7ης Ιανουαρίου 2024) ότι δήθεν εγώ πρότεινα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Ο μόνος που δεν έχει μιλήσει ακόμα, είναι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα πει όταν επιλέξει να το κάνει…

«Βιτριολικός» σχολιασμός από την Ελληνική Λύση

Με μια καυστικότατη ανακοίνωση, η Ελληνική Λύση έγινε το πρώτο από τα κόμματα που έσπευσε να σχολιάσει τα όσα διαδραματίζονται γύρω από την «υπουργοποίηση» του Στέφανου Κασελάκη, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Παύλου Μαρινάκη και της Κυβέρνησης Μητσοτάκη:

  • Αναλυτικά:

Η αποκάλυψη ότι ο κος Μητσοτάκης ήθελε να κάνει υπουργό τον κο Κασσελάκη τεκμηριώνει το «επίπεδο» του κυβερνητικού εκπροσώπου

Η αποκάλυψη ότι ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να κάνει υπουργό τον κ. Κασσελάκη στην πρώτη του κυβέρνηση το 2019 και ο τελευταίος αρνήθηκε, τεκμηριώνει ότι όποιος στερείται «εξυπνάδας», καταφεύγει στον «εξυπνακισμό».

Λίγες ημέρες πριν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης «πουλώντας εξυπνάδα» είχε ισχυριστεί ότι ο κ. Κασσελάκης σκοπεύει να συνεργαστεί με την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Απέκρυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι όλα τα επαίσχυντα νομοσχέδια, όπως η τροπολογία νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών, υπερψηφίζονται συστηματικά από τη Ν.Δ. και τον ΣυΡιζΑ! Όπως ακριβώς συνεργάστηκαν αγαστά για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και ετοιμάζουν την μειοδοσία στο Αιγαίο.

Εμείς λοιπόν να ευχηθούμε καλή θητεία στον Παύλο Μαρινάκη που έγινε «υπουργός από τον πάγκο», καθώς η «βασική επιλογή» αρνήθηκε να συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα, παραμένοντας «υπουργός αντιπολίτευσης».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This