Δούκας για «Αθήνα 9.84»: Επιτέλους απάντηση από την κυβέρνηση μετά από τρεις ημέρες σιωπής

Must Read

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται να οπισθοχωρεί για κάποιο ζήτημα  της επικαιρότητας, μετά τον διαδικτυακό σάλο που προκλήθηκε, στην προκειμένη περίπτωση για τη φημολογούμενη «αρπαγή» του Ρ/Σ «Αθήνα 9.84» από τον Δήμο Αθηναίων.

Ειδικότερα, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για το εάν η κυβέρνηση σκοπεύει να περάσει την αρμοδιότητα της εποπτείας των δημοτικών ραδιοφώνων στις περιφέρειες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης διέψευσε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο είναι στις προθέσεις της.

Η εν λόγω διάψευση δεν μπορούσε παρά να χαροποιήσει ιδιαίτερα τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο οποίος σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ανέφερε τα εξής: «Χαιρόμαστε που μετά από τρεις μέρες σιωπής, επιτέλους, η κυβέρνηση δημόσια και επίσημα, διέψευσε τα δημοσιεύματα σχετικά με την υφαρπαγή του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 984, από τον Δήμο Αθηναίων».

Σημειώνεται πως για το συγκεκριμένο ζήτημα τοποθετήθηκε με σημερινή ανάρτησή του και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θόδωρος Λιβάνιος, υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως ο Χάρης Δούκας έχει ενημερωθεί σχετικά εδώ και τρεις ημέρες. «Για να τελειώσει η παραφιλολογία με τη δήθεν “ιδιωτικοποίηση” του Αθήνα 9,84 και τη δήθεν “μεταφορά του” στην Περιφέρεια Αττικής: Καμία τέτοια σκέψη και καμία τέτοια πρόθεση ούτε υπήρχε ούτε υπάρχει από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως γνωρίζει άλλωστε ο Δήμαρχος Αθηναίων εδώ και 3 ημέρες. Ο 9,84 είναι συνδεδεμένος απόλυτα με την ιστορία του Δήμου Αθηναίων και απόλυτη ευθύνη της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να τον διοικήσει όπως κρίνει αυτή καλύτερα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Θ. Λιβάνιος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This