Ελληνική Λύση: Όχι στη νομιμοποίηση της τεκνοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Must Read

«Η Ελληνική Λύση είχε προειδοποιήσει έγκαιρα ότι η μεθόδευση της κυβέρνησης για την αναγνώριση του γάμου ομοφυλόφιλων, αποσκοπεί μόνο στη νομιμοποίηση της τεκνοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια! Για άλλη μία φορά δικαιωθήκαμε, καθώς τα ψεύδη και τα μισόλογα της κυβέρνησης κατέρρευσαν με πάταγο έπειτα από την διαρροή των κυβερνητικών προθέσεων», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Η Ελληνική Λύση «λέει ΟΧΙ στην αναγνώριση του γάμου ομοφυλοφίλων, καθώς το Ιερό Μυστήριο του Γάμου κατά την Ορθόδοξη Πίστη μας δεν επιδέχεται οποιασδήποτε αλλοίωσης. Οποιαδήποτε θέματα οικονομικού η γραφειοκρατικού χαρακτήρα, καλύπτονται ήδη από το σύμφωνο συμβίωσης και την κείμενη νομοθεσία. Τα συναφή επιχειρήματα είναι ψευδή και παραπλανητικά!».

Παράλληλα, η Ελληνική Λύση «λέει ΟΧΙ στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους» θεωρώντας ότι είναι «αδιανόητη η αντικατάσταση της Μητέρας και του Πατέρα από “γονέα ένα και γονέα δύο”. Είναι αδιανόητο να στερήσεις από ένα παιδί τη λέξη “Μητέρα»!”».

Τέλος, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει ότι «θα πολεμήσει με όλες της τις δυνάμεις για να διαφυλάξει τον ιερό θεσμό της οικογένειας, τον θεσμό που κράτησε όρθιο το έθνος και σήμερα είναι σημαντικότερος από ποτέ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This