Αυγέρη για βρεφικό γάλα: Ο ΣΥΡΙΖΑ φωνάζει για πλαφόν στην τιμή, αλλά η κυβέρνηση κάνει πως δεν ακούει

«Στην Ελλάδα, οι γονείς πληρώνουν το βρεφικό γάλα έως και 213% παραπάνω από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες...»

Must Read

Δριμεία κριτική ασκεί εκ νέου στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δώρα Αυγέρη, να αναρωτιέται φωναχτά σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή της γιατί ο πρωθυπουργός επιμένει να αγνοεί επιδεικτικά τις εκκλήσεις τους για το πλαφόν στην τιμή του βρεφικού γάλατος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επί μέρες θέτει επιτακτικά το πρόβλημα, καλώντας την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα», αναφέρει στη δήλωσή της η Δώρα Αυγέρη, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει στην εν λόγω πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Στην Ελλάδα, οι γονείς πληρώνουν το βρεφικό γάλα έως και 213% παραπάνω από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επί μέρες θέτει επιτακτικά το πρόβλημα, καλώντας την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εδώ και μέρες έχει ζητήσει την επιβολή πλαφόν στην τιμή του βρεφικού γάλακτος. Να μπει επιτέλους φρένο στην αισχροκέρδεια! Η κυβέρνηση, όμως, κάνει ότι δεν ακούει. Ο αρμόδιος υπουργός αποφεύγει να απαντήσει. Όπως κι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος σήμερα παραδέχτηκε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την τιμή του βρεφικού γάλακτος, κι ότι η κυβέρνηση μελετά τις λύσεις! Για πόσο θα τις μελετά, είναι η ερώτηση προς τον πρωθυπουργό. Θα επιβάλει πλαφόν; Ναι ή όχι;», ρωτά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.​

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This