Το μέγα θέμα της υιοθεσίας

Must Read

Η απόσταση που χωρίζει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την κοινή λογική είναι ίση με εκείνη που τη χωρίζει από τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Εδώ και μήνες, υπουργοί, υφυπουργοί, «σύμβουλοι» διαφόρων ειδών και -πάνω απ’ όλους- ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχουν θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα τον γάμο των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμά τους στην υιοθεσία. Αυτή η επιδίωξη του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει θέσει στο περιθώριο πολλά ζητήματα, που πραγματικά απασχολούν την κοινωνία μας.

Η αποκαλούμενη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είναι η κυρίαρχη μειοψηφία, την οποία υπολογίζουν, σέβονται και υπηρετούν με τις αποφάσεις τους ο πρωθυπουργός και το υπουργικό συμβούλιο. Η εμμονή της κυβέρνησης με αυτό το ζήτημα φανερώνει την αδιαφορία της για τον θεσμό της οικογένειας και την περιφρόνησή της για όλα τα κανονικά ανδρόγυνα που εδώ και χρόνια προσπαθούν να υιοθετήσουν παιδιά και δεν τα καταφέρνουν. Το ζήτημα της υιοθεσίας είναι μέγα και δεν προσεγγίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα και σεβασμό από την κυβέρνηση.

Η ομάδα που περιστοιχίζει τον πρωθυπουργό και οι μιντιακοί παπαγάλοι της κυβερνητικής άποψης επιδιώκουν να μεταδώσουν στην κοινωνία το μήνυμα ότι η υιοθεσία είναι δικαίωμα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών κι όχι των ανήλικων παιδιών που έχουν μείνει χωρίς γονείς και θα ήθελαν να ζήσουν σε μια κανονική οικογένεια με αρμονία και αγάπη.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η υιοθεσία παραμένει μια εξαιρετικά χρονοβόρος και δύσκολη υπόθεση. Ζευγάρια με λευκό ποινικό μητρώο, καλό εισόδημα, με καλή φήμη στην κοινωνία και προσφορά στο σύνολο, προσπαθούν εδώ και χρόνια να υιοθετήσουν παιδί και δεν τα καταφέρνουν. Το κράτος, αντί να βοηθά τα ορφανά να βρουν ένα σπιτικό και τα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδί, τα δυσκολεύει. Και τώρα η κυβέρνηση θέλει να νομοθετήσει για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια!

Είναι προφανές ότι ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του δεν είναι η προστασία των δικαιωμάτων κάποιας μειοψηφίας αλλά η διάλυση του τρόπου ζωής της πλειοψηφίας μέσω του κλονισμού του θεσμού της οικογένειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This