Φιέστα Αυγενάκη μόνο με τους πλημμυροπαθείς που δεν «του χαλάνε τη σούπα»

Tι καταγγέλλει η Επιτροπής Πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας

Must Read

Οργή προκάλεσε η φιέστα Αυγενάκη στη Θεσσαλία όπου ανακοίνωσε μέτρα για τους πλημμυροπαθείς της κακοκαιρίας Daniel, με παρόντες μόνον τους… φιλικά προσκείμενους στη Νέα Δημοκρατία!

Σύμφωνα με την καταγγελία της Επιτροπής Πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, «έστησε μια σύσκεψη εντυπωσιασμού» και φρόντισε να συναντηθεί την περασμένη Κυριακή μόνο με όσους δεν «του χαλάνε τη σούπα των εντυπώσεων».

Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν «το κυβερνητικό κλιμάκιο άλλαξε αιφνιδιαστικά την τελευταία στιγμή την ώρα της επίσκεψης (στις 11 το πρωί αντί στις 2 το μεσημέρι όπως είχε ανακοινωθεί), καλώντας μόνο όσους επιθυμούσε, καθώς και ότι το πλήθος των αστυνομικών δυνάμεων που «έζωσε» το Δημαρχείο δεν επέτρεπε στους εκπροσώπους της Επιτροπής Πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας να μπουν στο χώρο της».

Όπως τονίζει η Επιτροπή Πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας «ο υπουργός και η κυβέρνησή του γνωρίζουν την αγανάκτηση των πληγέντων της υπαίθρου και γι αυτό παίρνουν τα μέτρα τους για να κατευνάσουν τα πνεύματα και να καταστείλουν τις αντιδράσεις. Έτσι ήρθαν για να παρουσιάσουν μία μεγάλη φιέστα, να καλλιεργήσουν την αναμονή στους πλημμυροπαθείς αγροτοκτηνοτρόφους υποσχόμενοι αποζημιώσεις.. με προοπτική εξαμήνου… και βαφτίζοντας το κρέας ψάρι στην παρουσίαση των κυβερνητικών μέτρων για τους κτηνοτρόφους».

«Απαγόρευσαν όμως κάθε συζήτηση για τα ψίχουλα των αποζημιώσεων, για τα πάμπολλα προβλήματα που μαστίζουν την καθημερινότητα των πληγέντων, για τη ζωή που καλούνται μόνοι να ξαναστήσουν χωρίς καμία ουσιαστική κρατική βοήθεια» τονίζουν οι πλημμυροπαθείς αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This