Αρνήθηκε η ΝΔ την κατάθεση Γενηδούνια στην Εξεταστική – «Προφανώς υπάρχει φόβος»

Must Read

Συνεχίζονται οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη. Παρά το αίτημα της αντιπολίτευσης στην Εξεταστική Επιτροπή, ο εισηγητής της ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, απέρριψε την κλήση του τέως προέδρου των μηχανοδηγών. Ο Κώστας Γενηδούνιας ζήτησε να καταθέσει ενώ ανάλογο αίτημα διατύπωσε η οικογένεια του νεκρού μηχανοδηγού με το εξώδικο που απέστειλε στην Βουλή.

Γενηδούνιας: Καλέστε με στην Εξεταστική για τα Τέμπη!

«Δεν προτείνουμε τον κ. Γενηδούνια, για να δούμε τι θα καταθέσουν οι δύο συνδικαλιστές» προφασίστηκε ο εισηγητής της πλεοψηφίας στην Επιτροπή και πρόσθεσε ότι ο κατάλογος παραμένει ανοιχτός και αν προκύψει ανάγκη, θα κληθούν κι άλλοι μάρτυρες.

Ο κ. Τσαβδαρίδης παρουσίασε τον πλήρη κατάλογο των μαρτύρων έως 20 Φεβρουαρίου. Σε αυτόν δεν περιλαμβάνονται ο Γενηδούνιας ούτε οι Σπηλιόπουλος και Λακαφώση.

«Περιμέναμε ότι θα κάνετε τα πάντα για να μην έρθουν σημαντικοί και ουσιαστικοί μάρτυρες» δήλωσε ο εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλης Κόκκαλης, και πρόσθεσε πως ο ένας από τους δύο συνδικαλιστές που καλεί η ΝΔ ήταν συνταξιούχος όταν έγινε το δυστύχημα και κανένας δεν έχει την ιδιότητα του μηχανοδηγού.

«Ο κ. Γενηδούνιας ήταν ο πρώτος που κλήθηκε από τον εφέτη ανακριτή. Δεν σας λέει κάτι;» συνέχισε και τόνισε: «Θα είναι ντροπή να μην καταθέσει. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι υπάρχει τόσος φόβος. Μήπως γνωρίζετε τι θα πουν οι συνδικαλιστές και δεν καλείτε τον κ. Γενηδούνια;».

Από το ΠΑΣΟΚ ο Παναγιώτης Δουδωνής είπε για τον Κ. Γενηδούνια: «Έρχεται πολίτης και ζητά να καταθέσει κι εμείς το αρνούμαστε; Τι κύρος έχει η Επιτροπή;».

Τέλος, ο εισηγητής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, δήλωσε: «Βλέπω μια πρεμούρα να κλείσουμε γρήγορα γρήγορα την κατάσταση με τους μάρτυρες» και ζήτησε να προταχθούν οι καταθέσεις Καραμανλή και Σπίρτζη.

«Από πού προέκυψε ότι αποκλείσαμε μάρτυρα;» απάντησε ο κ. Τσαβδαρίδης υποτιμώντας την νοημοσύνη όλων!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This