Το τριήμερο που θα κρίνει το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ!

Στις Σπέτσες ο Κασσελάκης περιμένει να «μετρήσει» και να «μετρηθεί» με τους βουλευτές του σε αυτήν τη πραγματικά πρωτόγνωρη εσωκομματική διαδικασία

Must Read

Οι βαλίτσες ετοιμάστηκαν, τα μπουφάν κρεμάστηκαν στους ώμους και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμοι για το μεγάλο ταξίδι τους στις… Σπέτσες.

Μόνο που στο λιμάνι του όμορφου νησιού του Αργοσαρωνικού δεν αναμένεται να τους περιμένουν φίλοι και γνωστοί για ένα όμορφο χειμερινό τριήμερο, αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος περιμένει να «μετρήσει» και να «μετρηθεί» με τους βουλευτές του σε αυτήν τη πραγματικά πρωτότυπη κομματική διαδικασία.

Το κλίμα στο νησί είναι «πανηγυρικό», καθώς οι επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και της εστίασης ετοιμάζονται με πυρετώδεις διαδικασίες να υποδεχτούν τους χειμερινούς τους επισκέπτες.

Πέραν άλλωστε των βουλευτών του κόμματος, το «παρών» στη συγκεκριμένη συνεδρίαση θα δώσει σειρά στενών συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη, η ηγεσία του κόμματος αλλά και οι δημοσιογράφοι, που αναμένεται να «κατασκηνώσουν» στο νησί για να εξασφαλίσουν ένα καρέ του Στέφανου Κασσελάκη με τους βουλευτές του ή μια δήλωση του προέδρου του κόμματος, από αυτές που συνήθως προκαλούν πολλές και έντονες συζητήσεις.

Το «παρών» στο νησί των Σπετσών αναμένεται να δώσει σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, καθώς οι αντάρτες, που αντέδρασαν στην αρχή, αποδείχθηκαν πρόσκαιροι και εν τέλει «υποτάχθηκαν», κάνοντας μια μεγάλη κυβίστηση και δήλωσαν πως όχι μόνο θα πάνε στις Σπέτσες, αλλά θα ετοιμάσουν και τα Power Point τους.

Μοναδικές εξαιρέσεις φαίνεται πως θα είναι η Ελενα Ακρίτα, η οποία επιμένει να κάνει… μουτράκια λόγω του ύφους της Θεοδώρας Τζάκρη, αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ως πρώην πρωθυπουργός δεν συμμετέχει στις οργανωτικές υποχρεώσεις εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν δύο κεντρικά στελέχη του κόμματος, που παραμένουν εδώ και καιρό σιωπηλά, να σκέφτονται μέχρι κι αυτήν την ώρα αν πρέπει να βρεθούν στις Σπέτσες ή να απέχουν.

«Περνάτε… τούφα» 

Για να περιοριστούν, μάλιστα, οι απουσίες των βουλευτών από τις Σπέτσες, φαίνεται πως επιστρατεύτηκε και ο γνωστός υπερασπιστής του… εκάστοτε προέδρου Νίκος Καρανίκας, ο οποίος κάλεσε τους βουλευτές να δώσουν το «παρών» και να σταματήσουν τους τυχοδιωκτισμούς.

«Καλοί μου άνθρωποι, ο πρόεδρος σας καλεί για να κάνετε αυτό που κάνει κάθε μεγάλος σοβαρός, ζωντανός οργανισμός, όταν θέλει να υπάρχει σύσφιξη και όσμωση σχέσεων και ιδεών, και γι αυτό δεν σας καλεί για να περάσετε τούφα, όπως έχετε συνηθίσει, προφανώς για να αντιδράτε έτσι, αλλά για εργασία με ευθύνες και χρεώσεις σε ωραίο περιβάλλον. Γι’ αυτό θέλει να είστε προετοιμασμένοι με κείμενα και Power Point… όσο άγνωστο και αν είναι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This