Υπάρχει κράτος να προστατεύσει τα σύνορά μας από τους παράνομους μετανάστες;

Must Read

Το κακό έχει παραγίνει με τις ορδές των λαθρομεταναστών, που αποκαλούνται ”πρόσφυγες”. Τα περιστατικά βίας και ανομίας διαδέχονται πλέον το ένα το άλλο και οι Έλληνες αναρωτιούνται τι μέλλει γενέσθαι πλέον στην δύσμοιρη πατρίδα, δεδομένου ότι οι ροές δεν ανακόπτονται.

Τα πράγματα είναι άσχημα, γιατί ακόμα και αυτό το αναιμικό-ανεπαρκές κυβερνητικό σχέδιο βρίσκεται στον αέρα. Χθεσινό αποκλειστικό θέμα της ιστοσελίδας tvxs έκανε λόγο για άρνηση της Ευρώπης να χρηματοδοτήσει την κατασκευή νέων κλειστών δομών. Με δεδομένο ότι απαιτούνται κάποιες δεκάδες δισεκατομμύρια, για να υλοποιηθεί το σχέδιο, που δύσκολα θα εξευρεθούν από τον προϋπολογισμό, δεν το βλέπουμε να προχωράει.

Και οι ροές συνεχίζονται με την κυβέρνηση ανήμπορη να κοιτάζει, ευχόμενη να ενσκήψει ο στρατηγός χειμώνας, ώστε να αγοράσει λίγο χρόνο. Χθες σημειώθηκαν τρία περιστατικά βίας με ”πρόσφυγες”.
Στην Ομόνοια Πακιστανοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ΑΤ, φωνάζοντας συνθήματα για συλληφθέντα ομοεθνή τούς, συνεπικουρούμενοι από τους ΜΚΟτζήδες του ΚΕΕΡΦΑ, που αμέσως έσπευσαν να υποστηρίξουν τα ταξικά τους αδέλφια.

Στη Σάμο άδειασαν από έπιπλα ένα κλειστό ξενοδοχείο, ενώ σχημάτισαν ουρές στα ΑΤΜ υπό τα έκπληκτα μάτια των ντόπιων κατοίκων, για να παραλάβουν τα επιδόματα τους.

Δείτε επίσης: Kαι με κρύα και με χιόνια 300 μετανάστες τρυπώνουν καθημερινά από τον Έβρο 

Επιπλέον, όπως κατήγγειλε στο συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Δήμος Αθηναίων ψάχνει να στεγάσει “πρόσφυγες” σε ανακαινισμένα διαμερίσματα αλλά και σε δομές με παροχές, που ποτέ κανένας Έλληνας άστεγος δεν είχε, όπως: πέντε μερίδες φαγητό εγκεκριμένο από ειδικό διατροφολόγο, θέρμανση και άλλες πολυτέλειες…

Δεν πάει πολύς καιρός από το περιστατικό με το ζευγάρι των ηλικιωμένων Ελλήνων, που κοιμόταν στο προαύλιο μιας εκκλησίας για 40 ημέρες, χωρίς κανείς από τους αρμόδιους να ενδιαφερθεί, πριν τελικά μεριμνήσει ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος προσωπικά.

Από τη μια, λοιπόν, έχουμε Έλληνες πολίτες που ζουν στον δρόμο, πολίτες που έχουν υπηρετήσει την πατρίδα και πληρώσει με τους φόρους τους τους εθνοπατέρες, και από την άλλη έχουμε ξένους που καταφτάνουν εδώ από κάθε γωνιά της γης και επικαλούμενοι καθεστώς πρόσφυγα τυγχάνουν σκανδαλώδους εύνοιας.

Και το χειρότερο όλων είναι ότι τείνουν πλέον να ποινικοποιηθούν οι αντιδράσεις των Ελλήνων. Πριν δυο ήμερες ο γνωστός… Παναγιώτης Δημητράς, κατέθεσε μήνυση στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για προτροπή σε βία. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη και εισαγγελική έρευνα για τις αντιδράσεις των κατοίκων στα Βρασνά.

Ερωτούμε λοιπόν: Πού θα πάει αυτή η ιστορία, κύριοι; Μπορείτε ή δεν μπορείτε να προστατέψετε τα σύνορα μας; Αν δεν μπορείτε, να μας το πείτε, να το πάρουμε απόφαση πως το Ελληνικό κράτος έχει καταργηθεί στην πράξη.

Επιπλέον ερωτούμε: Σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία, ποιος θα πολεμήσει για την χώρα; Μήπως οι Πακιστανοί μουσαφίρηδες που είναι φίλοι και σύμμαχοι με τους Τούρκους;
ΥΓ: Κάθε μέρα από τον Έβρο περνούν 200-300 αλλοδαποί, την ώρα που οι κυβερνώντες προσπαθούν να μας πείσουν ότι… δεν περνάει τίποτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This