Ο Τσούνης έταξε ρεκόρ αμερικανικών επενδύσεων για εκπαιδευτικό σύστημα χωρίς αποκλεισμούς!

Εξίσωσε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών με το... ολοκαύτωμα!

Must Read

Ορισμένα πολύ κατατοπιστικά για το μέλλον είπε ο Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσούνης μιλώντας στο «The World Ahead 2024: Athens Gala Dinner», που διοργανώνει ο Economist.

Αφού υπογράμμισε την εξέχουσα σημασία που έχει η Ελλάδα ως εταίρος των ΗΠΑ, την ηγετική της θέση στα Βαλκάνια, σε θέματα ενέργειας, υποδομών και ασφάλειας, έκανε αναφορά στη σημασία της ένταξης των μεταναστών στην κοινωνία, τις επενδύσεις στην εκπαίδευση και την ισότητα στον γάμο!

Εκτός από τα γνωστά που ανέφερε ο Αμερικανός πρέσβης, έταξε ρεκόρ αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα, όταν θα έχει εκπαιδευτικό σύστημα χωρίς αποκλεισμούς!
«Αυτό που άγει όλους μας είναι η ένταξη και η ευκαιρία. Χρειαζόμαστε εκπαιδευτικά συστήματα χωρίς αποκλεισμούς, για καλύτερη ποιότητα για όλα τα παιδιά. Αυτό, όμως, εχει και οικονομικό νόημα για κάθε χώρα. Οι ξένοι επενδυτές θέλουν συστήματα χωρις αποκλεισμούς για τα παιδιά τους. Αυτό είναι σημαντικό για κάθε χώρα και την οικονομική της ανάπτυξη. Έχουμε ευκαιρία και υποχρέωση να εξασφαλίσουμε οικονομική και κοινωνική πρόοδο. Ισότητα για όλους», όπως είπε.

Αναφέρθηκε στη δημιουργικότητα και την… επιχειρηματικότητα μεταναστών και των νέων που έρχονται σε Ελλάδα και ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντάς τες σημαντικές: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα αρνητικά μηνύματα που στέλνονται για τη μετανάστευση, να επενδύσουμε στις δυνατότητες και να αγκαλιάσουμε την ελπίδα και τη φροντίδα». Τώρα τι είδους επιχειρείν φέρουν στην Ελλάδα οι μουσουλμάνοι μετανάστες που έρχονται παράνομα, είναι κάτι που αναμένουμε να μας εξηγήσει ο κύριος πρέσβης…

Πήρε όμως θέση και για το περιβόητο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών, λέγοντας: «Κατά τη διάρκεια του ολοκαυτώματος πολλοί σιώπησαν. Δεν μπορούμε να είμαστε έθνη σιωπής. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε ως ηγέτες να λέμε ότι η ισότητα θα επιτευχθεί στο μέλλον. Η αγάπη είναι αγάπη. Ο γάμος είναι γάμος για όλους. Οι άνθρωποι να αγαπούν αυτόν που θέλουν και να γίνονται αποδεκτοί από όλους»!

Το ακούσαμε και αυτό: Να εξισώνεται το ολοκαύτωμα με τον γάμο των ομόφυλων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This