ΠΑΣΟΚ για νέα πρόκληση Ερντογάν: Αποκαλυπτικές των προθέσεών του οι χθεσινές δηλώσεις του

Must Read

Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση Μητοστάκη να υποβαθμίσει το γεγονός της τεράστιας επιτυχίας του Ταγίπ Ερντογάν στο θέμα της απόκτησης των αμερικανικών F-16, η πραγματικότητα τούς διαψεύδει πανηγυρικά, με αποκορύφωμα τις χθεσινές άκρως ανθελληνικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου.

Αυτό ακριβώς το γεγονός «καυτηριάζει» το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε σχετικά ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το γραφείο Τύπου του, στην οποία και αναφέρεται πως «οι προκλητικές χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, που έρχονται σε συνέχεια της επιτυχίας του στο ανατολίτικο παζάρι σχετικά με τα F-16, είναι αποκαλυπτικές των προθέσεών του».

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να τηρεί σιγή ασυρμάτου, χωρίς να διευκρινίζει πως θα διασφαλιστούν οι εγγυήσεις ασφαλείας, στις οποίες αναφέρεται με γενικόλογες διαρροές», συνεχίζει η ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται πως «η ενίσχυση των Ένοπλων Δυνάμεων της χώρας είναι απαραίτητη, όμως δεν είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμη μία ισορροπία, που θα βασίζεται σε ένα νέο ράλι εξοπλισμών, ιδιαίτερα όσο η χώρα μας παραμένει απλός καταναλωτής και δεν επενδύει στην εγχώρια παραγωγή και συμπαραγωγή αμυντικών συστημάτων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This