ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΠΑΣΟΚ για νέα πρόκληση Ερντογάν: Αποκαλυπτικές των προθέσεών του οι χθεσινές δηλώσεις του

ΠΑΣΟΚ για νέα πρόκληση Ερντογάν: Αποκαλυπτικές των προθέσεών του οι χθεσινές δηλώσεις του

Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση Μητοστάκη να υποβαθμίσει το γεγονός της τεράστιας επιτυχίας του Ταγίπ Ερντογάν στο θέμα της απόκτησης των αμερικανικών F-16, η πραγματικότητα τούς διαψεύδει πανηγυρικά, με αποκορύφωμα τις χθεσινές άκρως ανθελληνικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου.

Αυτό ακριβώς το γεγονός «καυτηριάζει» το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε σχετικά ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το γραφείο Τύπου του, στην οποία και αναφέρεται πως «οι προκλητικές χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, που έρχονται σε συνέχεια της επιτυχίας του στο ανατολίτικο παζάρι σχετικά με τα F-16, είναι αποκαλυπτικές των προθέσεών του».

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να τηρεί σιγή ασυρμάτου, χωρίς να διευκρινίζει πως θα διασφαλιστούν οι εγγυήσεις ασφαλείας, στις οποίες αναφέρεται με γενικόλογες διαρροές», συνεχίζει η ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται πως «η ενίσχυση των Ένοπλων Δυνάμεων της χώρας είναι απαραίτητη, όμως δεν είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμη μία ισορροπία, που θα βασίζεται σε ένα νέο ράλι εξοπλισμών, ιδιαίτερα όσο η χώρα μας παραμένει απλός καταναλωτής και δεν επενδύει στην εγχώρια παραγωγή και συμπαραγωγή αμυντικών συστημάτων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης