Χάος στην Εξεταστική με Μαρκόπουλο-Σαράκη! Διεκόπη η συνεδρίαση

Ανακάλεσε ο πρόεδρος της Εξεταστικής για τα Τέμπη μετά τη διακοπή της συνεδρίασης

Must Read

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Εξεταστική Επιτροπή για την διερεύνηση του εγκλήματος στα Τέμπη, με τον πρόεδρο Δημήτρη Μαρκόπουλο να επιτίθεται στον εισηγητή της Ελληνικής Λύσης, Παύλο Σαράκη και τελικά να ανακαλεί.

Το θερμό επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο εισηγητής της Ελληνικής Λύσης εξερράγη με τον ισχυρισμό του προσωρινού διευθύνοντα συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη ότι δήθεν τα συστήματα ασφαλείας… λειτουργούσαν! Ο κ. Σαράκης χτύπησε οργισμένος το χέρι του στο έδρανο με όσα άκουσε και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος εκνευρίστηκε.

«Πού νομίζετε ότι είστε; Δεν σας επιτρέπω τέτοιο ύφος…» δήλωσε ο Μαρκόπουλος με τον Σαράκη να απαντάει: «Σας παρακαλώ…». Μάλιστα ο Μαρκόπουλος, ο οποίος πρόσφατα έκανε χιούμορ προσβάλλοντας τη μνήμη των νεκρών, όταν δήλωσε ότι η Εξεταστική Επιτροπή έφερε γούρι σε μέλη της που υπουργοποιήθηκαν, επιτέθηκε στον κ. Σαράκη λέγοντας ότι δεν θα δεχτεί «ακροδεξιό παραλήρημα»!

«Ανακαλέστε το τώρα» φώναξε ο εισηγητής της Ελληνικής Λύσης και ακολούθησε διακοπή της συνεδρίασης, μετά από την οποία ο Μαρκόπουλος ο οποίος κούνησε το δάχτυλο αλλά ο ίδιος δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ανακάλεσε.

Δείτε επίσης:

Εξεταστική: Συγγνώμη ζήτησε ο σύμβουλος ασφαλείας του ΟΣΕ – Θα επέβαινε στο μοιραίο τραίνο στα Τέμπη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This