Πολάκης στην Πολιτική Γραμματεία: «Γιατί με ρωτάτε ανοησίες;» – Η αντίδραση για Κασσελάκη και Άδωνι

«Γιατί πρέπει να απολογούμαι για ιστορίες επιστημονικής φαντασίας;»

Must Read

Ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ χωρίς τον Παύλο Πολάκη. Μολονότι πηγές της Κουμουνδούρου διέψευδαν πως υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Στέφανου Κασσελἀκη και του βουλευτή Χανίων, η απουσία του ενίσχυσε την φημολογία για διατάραξη των μέχρι πρότινος αγαστών σχέσεων που διατηρούσαν.

Σύγκρουση Κασσελάκη-Πολάκη: «Παύλο, αν δεν σου αρέσει, φύγε»

Ωστόσο, ο πρώην υπουργός και συντονιστής των Τομεαρχών έφτασε καίτοι καθυστερημένος. Ερωτώμενος κατά την είσοδό του στο κτήριο για τον πρόεδρο του κόμματος και ενώ σχολίαζε την κατάρρευση του ΕΣΥ που προκαλεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Παύλος Πολάκης απάντησε: «Γιατί δεν με ρωτάτε για τον Αδωνι, που απολύει σήμερα 6.000 ανθρώπους; Γιατί πρέπει να απολογούμαι για ιστορίες επιστημονικής φαντασίας; Γιατί με ρωτάτε για ανοησίες που γράφει ο κάθε συνάδελφος σας και είναι για Όσκαρ ηλιθιότητας;».

Ολόκληρη η δήλωση 

«Γιατί δεν με ρωτάτε για τους 6.000 εργαζομένους στο νοσοκομείο που δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις τους, γιατί δεν με ρωτάτε για την κυρία που είναι στον Άγιο Σάββα, που απέλυσε 58 άτομα και πήρε ιδιωτικό συνεργείο με διπλάσιο κόστος;

Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας βγάζει οποιοσδήποτε συνάδελφος που διεκδικεί το Όσκαρ ηλιθιότητας, μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό; Αυτήν την δουλειά θα κάνουμε; Aυτό ό,τι του έρχεται του καθενός στο κεφάλι κάτι, θα το διαψεύδουμε; Ρώτησε με γιατί στην Σύρο είναι 6 μήνες η βάση αεροδιακομιδών κλειστή; Εάν ήμουν υπουργός, θα το είχατε, θα με είχατε κρεμάσει στα κάγκελα».

Για τα F-16

«Γιατί δεν κάνετε πρώτο θέμα την διάψευση του κύριου Μητσοτάκη που έλεγε μέσα στην Βουλή οικτίροντας τον Αλέξη Τσίπρα ‘Όχι, είναι ψέμα, δεν θα πάρει Τουρκία F 16′. Και τώρα με τις χθεσινές δηλώσεις της κυρίας Νούλαντ φαίνεται ότι θα μπει και στο πρόγραμμα για τα F 35.

Δεύτερον, με βάση την ενημέρωση του κύριου Δένδια ακόμα δεν ξέρουμε πόσα θα πάρουμε, τι κόστος θα έχουν, την οπλισμό θα έχουν, με τι θα τα πάρουμε και εδώ κάποιοι το παίρνουν στρατηλάτες. Θα ξεχάσουμε τι είχε γίνει στο παρελθόν με τα Εξοπλιστικά; Ρωτάτε με πράγματα τα οποία έχουνε ουσία, στην ουσία εγώ απαντάω, στα υπόλοιπα δεν απαντώ.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This