Η Γεννηματά διέγραψε πέντε στελέχη του ΚΙΝΑΛ

Must Read

Πέντε στελέχη διέγραψε η Φώφη Γεννηματά από το ΚΙΝΑΛ, λόγω της προσφυγής αυτών των ατόμων στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου στις 15 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ζητούν σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής για την τουρκική προκλητικότητα

Οι διαγραφέντες είναι οι: Ψυχογιός Παναγιώτης (ΚΠΕ), Κανακουσάκης Κώστας (Ηράκλειο), Πουλής Γιώργος (Κέρκυρα), Λαμπράκης Γιώργος (Ηράκλειο) και Νταγιάννης Αιμίλιος (Λάρισα).

Η επιστολή του επικεφαλής της παράταξης στο Οικονομικό Επιμελητήριο, Κώστα Παπαδημητρίου προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ:

«Γνωρίζετε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Παράταξή μας στο Οικονομικό Επιμελητήριο προκειμένου να αναβαθμιστεί ο ρόλος του και να ενισχυθεί η παρέμβασή μας στον επιστημονικό αυτό φορέα στο πλαίσιο της συνδρομής μας για την πορεία της χώρας με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη αλλά και την διασφάλιση των δυνατοτήτων και των δικαιωμάτων των μελών του ΟΕΕ.

Β. Την προσπάθεια αυτή αντιστρατεύονται μέσω της ένταξής τους στην παράταξη και στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Συριζα συγκεκριμένοι σύντροφοι όπως:

1) Ψυχογιός Παναγιώτης (ΚΠΕ) 2) Κανακουσάκης Κώστας (Ηράκλειο) 3) Πουλής Γιώργος (Κέρκυρα) 4) Λαμπράκης Γιώργος (Ηράκλειο) 5) Νταγιάννης Αιμίλιος (Λάρισα)

Τα μηνύματα και η απαίτηση όλων των στελεχών μας που ενεργοποιούνται στην προσπάθεια της παράταξής μας είναι να ξεκαθαριστεί το θέμα και να δοθεί ένα μήνυμα επαίνου στη συνέπεια στη παράταξη και καταδίκης για όσους εντάσσονται στις αντίπαλες παρατάξεις. Παρακαλώ λοιπόν για τις άμεσες ενέργειες σας σύμφωνα τόσο με το καταστατικό του Κινήματος Αλλαγής, όσο και του ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This