Επίθεση Μητσοτάκη στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή

Must Read

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Ανδρουλάκη στη Βουλή, όταν ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση κατά του νέου δημάρχου Αθήνας Χάρη Δούκα, μη μπορώντας να «χωνέψει» ακόμα τη μεγάλη ήττα του Μπακογιάννη.

Σε σχόλιο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το θέμα της στέγης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφώνησε με την πρόταση Ανδρουλάκη να ανοίξουν τα ακίνητα του δήμου που παραμένουν ανεκμετάλλευτα, ωστόσο σημείωσε με αιχμές: «Κλειστά ακίνητα που ανήκουν σε δήμους. Βεβαίως. Όμως ίσως να πρέπει να το πείτε στον δήμαρχο της Αθήνας τον οποίο στηρίξατε πολιτικά, ας διαθέσει τα κλειστά ακίνητα σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες για να μην μπορούν να κάνουν καταλήψεις κάπου αλλού» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Νίκο Ανδρουλάκη να του απαντάει στη δευτερολογία του με καρφιά για τα πεπραγμένα του ανιψιού του:

«Να ξεκινήσω από τον Δήμο της Αθήνας γιατί η αναφορά σας δείχνει ότι δεν το χωνέψατε ακόμα. Σε έναν μήνα να προλάβει να ανοίξει κλειστά σπίτια ο κ. Δούκας στην Αθήνα είναι λίγο δύσκολο. Πέντε χρόνια ο κ. Μπακογιάννης όχι μόνο δεν άνοιξε κλειστά σπίτια, αλλά έκλεισε και τους δρόμους, ταλαιπωρώντας τον λαό της Αθήνας, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου» απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This