Εκτός εαυτού ο Μαρινάκης για το ψήφισμα-«χαστούκι»: Επιτέθηκε σε δημοσιογράφους 

Must Read

Με… θεωρίες συνομωσίας επιχειρεί να καλύψει τον σάλο που προκάλεσε το καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το Κράτος Δικαίου και τα θεμελιώδη δικαιώματα στη χώρα μας.

Με οργισμένο ύφος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μίλησε στον ΑΝΤ1 για… πολιτικά παιχνίδια κατά της Ελλάδας, παρά το γεγονός ότι η χώρα εμφανίζεται στις τελευταίες θέσεις σε θέματα που αφορούν το Κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου.

Για την πρώτη καταδίκη της χώρας μετά τη Χούντα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , χωρίς ίχνος αυτοκριτικής προσπάθησε να αντικρούσει τον διασυρμό με ισχυρισμούς για αόρατους εχθρούς: «Δεν είναι καταδίκη της Ελλάδας αλλά ψήφισμα από πολιτικά κόμματα που θέλουν να παίξουν πολιτικό παιχνίδι κατά του ΕΛΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε και επιτέθηκε στους ευρωβουλευτές που ψήφισαν υπέρ, ενώ δεν κατάφερε να εξηγήσει το γεγονός ότι υπερψήφισαν ακόμα και μέλη του ΕΛΚ.




Μάλιστα, ο Παύλος Μαρινάκης έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε κατά των δημοσιογράφων , χαρακτηρίζοντας «εντεταλμένο» τον Γιάννη Μακρυγιάννη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, αποκάλεσε «γιουσουφάκι» την δημοσιογράφο την Ελένη Καλογεροπούλου, επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις της.

Παρά τον ευρωπαϊκό διασυρμό, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν διστάζει να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο!

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This