«Ο Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά την Υγεία μας» – Σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ για την πλήρη διάλυση του ΕΣΥ

«Μητσοτάκης ή Υγεία;» θέτει ως δίλημμα η αξιωματική αντιπολίτευση

Must Read

Ένα νέο σποτάκι με τίτλο «Ο Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά την Υγεία μας» έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, στο οποίος τονίζει πως «Η Υγεία και η ζωή μας παραδίνονται στα χέρια του κάθε πολιτικού νάνου».

Στο βίντεο που ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εστιάζει στα όσα έχουν συμβεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας από τη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην διαχείριση της πανδημίας Covid-19, στις τεράστιες ελλείψεις που εξακολουθούν να υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία, στην αντιμετώπιση των γιατρών από την κυβέρνηση και στον Γολγοθά που ανεβαίνουν οι ασθενείς που χρειάζεται να χειρουργηθούν, με τα παιδιά, όπως αναφέρεται, να «περιμένουν στην ουρά επί μήνες να εγχειριστούν».

Στην περιγραφή της εν λόγω ανάρτησης, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Όταν με 35.000 νεκρούς από την πανδημία, με πρωτιά σε θανάτους ανά εκατομμύριο στην Ευρώπη, η Υγεία και η ζωή μας παραδίνονται στα χέρια του κάθε πολιτικού νάνου, τα νοσοκομεία αφήνονται συνειδητά να πλημμυρίζουν και να ρημάζουν και τα χειροκροτήματα για τους “ήρωες με τις λευκές μπλούζες” τα διαδέχονται οι διώξεις και ο πλειστηριασμός για τα ιμάτια του ΕΣΥ. Όταν ακόμα και παιδιά περιμένουν στην «ουρά» επί μήνες να εγχειριστούν. Όσα προλάβουν… Δείτε το βίντεο!».

  • Δείτε το σποτάκι:

Θυμίζουμε ότι οι γιατροί έχουν ήδη ανακοινώσει μεγάλες κινητοποιήσεις για τη διάλυση του ΕΣΥ, οι οποίες και θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της ελληνικής επικράτειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This