Funds: Στη Βουλή και στη δικαιοσύνη η αποκάλυψη της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας» από τον Κυριάκο Βελόπουλο

Must Read

Για πλήρη δικαίωση της Ελληνικής Λύσης κάνει λόγο ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, σε σημερινή του ανάρτηση, αναφερόμενος στο ότι η παράταξή του έχει αναφερθεί πολλάκις στην έκνομη λειτουργία των funds που λυμαίνονται τους Έλληνες δανειολήπτες.

Αφορμή για την εν λόγω ανάρτηση αποτέλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της «κυριακάτικης δημοκρατίας» με τίτλο «Χωρίς ΑΦΜ τα κοράκια των funds», όπου παρουσιάζεται σε αποκλειστικότητα ρεπορτάζ για το γεγονός ότι οι τέσσερις συστημικές τράπεζες μεταβίβασαν παράνομα ελληνικά δάνεια σε εταιρίες που δεν διαθέτουν ελληνικό Αριθμό Φορολογικού Μητρώου και νομικό εκπρόσωπο στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρει τα εξής:

«Η αποκάλυψη της “Κυριακάτικης Δημοκρατίας” ότι τα διαβόητα funds που απέκτησαν δάνεια ύψους δισεκατομμυρίων από τις συστημικές τράπεζες δεν διαθέτουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου στην Ελλάδα, τεκμηριώνει το τεράστιο σκάνδαλο επιβεβαιώνοντας πλήρως τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε καταγγείλει από το βήμα της Βουλής, με ονόματα, τις σκοτεινές εταιρείες της 1£, με ανύπαρκτες έδρες στην Ιρλανδία, που βρέθηκαν ξαφνικά να κατέχουν τα δάνεια των Ελλήνων, πολλά εξ αυτών, ενυπόθηκα.

Η αποκάλυψη των «αφανών μετόχων» και όσων θησαύρισαν από αυτό το κολοσσιαίο σκάνδαλο εις βάρος των Ελλήνων και της εθνικής οικονομίας, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.

Η συνέχεια πλέον θα δοθεί στη Βουλή και τη δικαιοσύνη.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This