«Δάκτυλος» των ΗΠΑ ο γάμος ομοφυλοφίλων!

Τι αναφέρει το ανακοινωθέν Γεραπετρίτη - Μπλίνκεν

Must Read

Ο πέμπτος  γύρος  «Στρατηγικού διαλόγου Αμερικής-Ελλάδος» που διεξήχθη προσφάτως στις ΗΠΑ , με την παρουσία και συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών των δύο κρατών Α.Μπλίνκεν και Γ. Γεραπετρίτη, ανεφέρθη σε δραστηριότητες που ενδιαφέρουν εξ ίσου τις δύο χώρες όπως η «Πράσινη ναυτιλία» , η προστασία των ωκεανών – θέμα διεθνούς διασκέψεως  στις 24 Απριλίου ε.έ- η ασφάλεια του κυβερνοχώρου , το πρώτο δάνειο 125 εκατομ. δοιλλαρίων από τον Αμερικανικό χρηματοδοτικό οργανισμό DFC , υπέρ της αναζωγονήσεως των ναυπηγείων της Ελευσίνος , το έλεγχο των «αμέσων»

ξένων επενδύσεων  στην Ελλάδα (διάβαζε ΚΟΣΚΟ και «χρυσή βίζα»)και την υποστήριξη της υποψηφιότητος της Ελλάδος ως μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας , για την περιόδο 2025-26 που έχει ανάγκη της Αμερικανικής συγκαταθέσεως ως και μερικών δευτερευούσης σημασίας «ανταλλαγών» στον τομέα της εκπαίδευσης , του πολιτισμού και της διεθνούς συνεργασίας.

 

Ο «διάλογος» εξελίχθη όμως εις μονόλογον όταν οι Αμερικανοί επέβαλαν την «ενσωμάτωση προσφύγων στις Ελληνικές δημοσίες υπηρεσίες» δηλ. την πρόσληψη λαθρομεταναστών στο δημόσιο και την «προώθηση της διαφορετικότητας , ισότητας και συμπερίληψης» των ΛΟΑΤΙΚ+ στην Ελλάδα .Μάλιστα  οι Αμερικανοί συνεχάρησαν τον κ.Κυρ. Μητσοτάκη για την προστασία που προσφέρει στις ομάδες αυτές ωσάν να ανήκει στην WOKE CULTURE…

 

Πέραν του ότι η Αμερικανική συνηγορία στον γάμο των ομοφυλοφίλων αποτελεί κατάφορη επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας ,  αμφισβητεί  το Ελληνικό Σύνταγμα,την Εκκλησία της Ελλάδος , τη «Νέα Δημοκρατία» και την πατριωτική δεξιά και δίδει την εντύπωση ότι όλος αυτός ο θόρυβος ο οποίος αφορά μια ελαχίστη μειοψηφία του Ελληνικού λαού που εν πάση περιπτώσει δεν αποτελούν πρόβλημα για την ανεκτική Ελληνική κοινωνία , είναι «αμερικανικός» δάκτυλος  γιά να μην είπωμεν κάτι χειρότερον περί δακτύλων.

 

Θα εδέχετο η Αμερικανική κυβέρνηση συστάσεις της Ελλάδος για την διαχρονική  μεταχείρηση των μαύρων , τις διακρίσεις εις βάρος των λευκών στα Αμερικανικά πανεπιστήμια , την αγενή συμπεριφορά των εγχρώμων μεταναστευτικών υπαλλήλων απένατι στους λευκούς επισκέπτες των ΗΠΑ και την εκτέλεση καταδίκου δι ασφυξίας ; Ασφαλώς όχι , διότι αποτελούν «εσωτερική υπόθεσιν» των ΗΠΑ.

 

Πως εν τοιαύτη περιπτώσει οι …διαλεγόμενοι εκθέτουν τον Έλληνα πρωθυπουργό για «ετεροφωτισμό» σ’ ένα ζήτημα που έχει διχάσει την Ελληνική κοινή γνώμη όπως η «τεκνοθεσία» των ομοφύλων ζευγαριών όταν υπάρχει θεσμοθετημένη από ετών η υιοθεσία;

 

Υποπτευόμεθα ότι δεν είναι Αμερικανική αλλά μάλλον Ελληνική κυβερνητική πρωτοβουλία , να συμπεριλάβει τα αμφιλεγόμενα αυτά ζητήματα στον «στρατηγικό διάλογο» των δύο κρατών , όταν μάλιστα εκκρεμούν πολύ σοβαρότερα ζητήματα , όπως ο επανεξοπλισμός της Τουρκίας με 119  σύγχρονα F-16 , που απειλούν την Κύπρο και η παράταση της 9μήνου φυλακίσεως , άνευ δίκης του εκλεγμένου δημάρχου της Χειμάρας Φρέντυ Μπελέρη , σε γειτονική χώρα του …ΝΑΤΟ!(*) , που δυστυχώς εμελήθησαν!…

 

Προσφέρει κακίστη υπηρεσία και για τις δύο χώρες αυτός πού για να δικαιολογήσει τις ιδικές του πανάθλιες εισηγήσεις , ανέμειξε τις ΗΠΑ στην παραφιλολογία των λεσβιών και αρσενοκοιτών .Η Ελλάς δεν είναι Αμερικανικό προτεκτοράτο.

Κώστας Κόλμερ

(*) Βλ.σχ. άρθρο του Αλεξάνδρου Π.Μαλλιά στην «Καθημερινή» της 11.2.24 σελ.38 και 39.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This