Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια καταθέτουν Νίκη και Σπαρτιάτες

Must Read

Με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να βάζει κι αυτός την υπογραφή του, τα νεοφερμένα στη Βουλή κόμματα «Νίκη» και «Σπαρτιάτες» ετοιμάζονται να καταθέσουν στην Ολομέλεια αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Χάρη και στη συμμετοχή του ανεξάρτητου βουλευτή, τα δύο αυτά κόμματα κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο αριθμό των 21 υπογραφών από βουλευτές, για κατάθεση αιτήματος ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής και επί των άρθρων του νομοσχεδίου.

Ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, είχε απευθύνει κάλεσμα προς τα κόμματα που διαφωνούν με τις προωθούμενες ρυθμίσεις για δημιουργία κοινού μετώπου και εξεύρεση τουλάχιστον 15 βουλευτών που απαιτούνται για την κατάθεση του εν λόγω αιτήματος. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν, τελικά, οι Σπαρτιάτες, με το αίτημα τους να αναμένεται, πλέον, να κατατεθεί επισήμως στην Ολομέλεια αύριο Τετάρτη, κατά την έναρξη της συζήτησης του επίμαχου νομοσχεδίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This