Ο Στράτος Σιμόπουλος υπερψηφίζει και «δείχνει» Σαμαρά: Γνωρίζω ότι στεναχωρώ ορισμένους πολιτικούς φίλους

Ενέδωσε στο... μασάζ του Μαξίμου

Must Read

Αποφάσισε να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Στράτος Σιμόπουλος, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη στην Ολομέλεια. Ο βουλευτής Α’ θεσσαλονίκης της ΝΔ είχε αρχικά διαφωνήσει με τον γάμο και την τεκνοθεσία ομοφύλων, ωστόσο, υπέκυψε στα… μασάζ του Μαξίμου και τάσσεται υπέρ.

Πόλεμος σώμα με σώμα Κυριάκου – Σαμαρά!

Κατά την ομιλία του στο Κοινοβούλιο ο Στράτος Σιμόπουλος δήλωσε ότι θα ψηφίσει υπέρ χωρίς αστερίσκους και απευθύνθηκε στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εμμέσως πλην σαφώς.

«Γνωρίζω ότι στεναχωρώ έτσι ορισμένους πολιτικούς φίλους, με τους οποίους έχω συμπορευτεί στο παρελθόν. Και μπορεί να συνεργαστούμε και στο μέλλον. Όλοι χαίρουν του σεβασμού και της εκτίμησής μου. Αυτά, όμως, έχει η πολιτική. Η πολιτική σε καμία περίπτωση δεν είναι σχολική εκδρομή. Στηρίζω, λοιπόν, την κυβέρνησή μου στο παρόν νομοσχέδιο χωρίς αστερίσκους, από την δική μου, όμως, οπτική γωνία που ήδη σας περιέγραψα» δήλωσε από βήματος της Βουλής.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This