Νόμος και τάξη

Must Read

Χαμός στο Τουϊτερ από γνωστά Συριζοτρόλς που διαμαρτύρονται για την πολιτική μηδενικής ανοχής  της κυβέρνησης.

Χθες κατά τις καθιερωμένες πορείες για την επέτειο  θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου είχαμε τα λιγότερα επεισόδια από κάθε άλλη φορά.

Τουλάχιστον στην Αθήνα. Το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας λειτούργησε και πάλι όπως είχε λειτουργήσει και στο Πολυτεχνείο.

Πενήντα προσαγωγές δέκα συλλήψεις δεν την λες και κακή συγκομιδή. Αλλά τα συριζοτρόλς διαμαρτύρονται και μιλούν για χούντα.  Ο Σύριζα στην αντιπολίτευση βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του.

Ξέχασαν οι Συριζαίοι το ξύλο στις διαδηλώσεις για την Μακεδονία. Ξέχασαν το αλύπητο ξύλο κατά γέρων και γυναικόπαιδων στο Πισοδέρι.

Ξέχασαν τις προληπτικές προσαγωγές πολιτών μόνο γιατί κρατούσαν ελληνικές σημαίες.

Τα ξέχασαν όλα αλλά κόπτονται για τους δικούς τους. Τους μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων.
Εκλεκτικές συγγένειες.  Και εμείς θυμόμαστε ότι ο Σύριζα ήταν το μόνο κόμμα που σιγοντάριζε το κάψιμο της Αθήνας το 2008…

Φάνηκε ξεκάθαρα ότι όταν υπάρχει η πολιτική βούληση γίνεται η δουλειά.

 
Ο νόμος για το άσυλο ήταν το σημείο κλειδί.

Αυτές οι ομάδες εδώ και χρόνια έβρισκαν καταφύγιο στα πανεπιστημιακά ιδρύματα που ήταν ξέφραγο αμπέλι. Καλυπτόμενοι πίσω από το άσυλο χρησιμοποιούσαν τα κτίρια που ο ελληνικός λαός πληρώνει για να μαθαίνουν τα παιδιά του γράμματα ως επαναστατικά ορμητήρια.

Αν λοιπόν τους αποκόψεις από τις βάσεις τους δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα κι ας βγάζει ο Ρουβίκωνας ανακοινώσεις για Φαραωνικά σχέδια αντίδρασης- αντίστασης.

Όλη η αγωνία της αριστεράς για τα πανεπιστήμια δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την ελευθερία των ιδεών.

Αυτή υπάρχει και προστατεύεται. Η αριστερά ωστόσο θέλει  το άσυλο για να μπορεί με ομάδες τραμπούκων να τρομοκρατεί ιδεολογικά κάθε μη αριστερό φοιτητή.

Γιατί αυτό συνέβαινε  στα πανεπιστήμια κι ας μην κρυβόμαστε.

Οι ιδέες ήταν ελεύθερες αρκεί να ήταν αριστερές.

Αυτά τελείωσαν  τώρα.  Η Ελλάς είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου θεωρείται φυσιολογικό και αναμενόμενο να σπάνε καταστήματα και να καίγονται περιουσίες τρεις τέσσερις φορές τον χρόνο.

Η Ελλάς είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου τα επεισόδια θεωρούνται θεσμός.

Τέρμα τώρα αυτά. Νόμος και τάξη. Η κυβέρνηση εκλέχτηκε γι αυτό. Οι πολίτες είναι μαζί της και αν δεν εφαρμόσει πιστά αυτό το δόγμα θα χάσει και θα χάσει από τα δεξιά της…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This