Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν γίνονται εκλογές!

«Δεν πάμε σε εκλογές. Πάμε μπροστά, οι μάσκες έπεσαν» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

Must Read

Την ώρα που γινόταν η ψηφοφορία προκειμένου τα μέλη του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ψηφίσουν για το εάν θα γίνουν ή όχι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε πάλι τον λόγο και είπε: «Δεν πάμε σε εκλογές. Πάμε μπροστά, οι μάσκες έπεσαν».

Μετά την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, καταθέτοντας κοινή πρόταση με τους Ν. Παππά και Γ. Τσίπρα για μη εκλογή νέου προέδρου και επιβεβαίωση από το συνέδριο της εμπιστοσύνης του στον πρόεδρο κόμματος, ώστε «να πάμε ενωμένοι στις επόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες με πρώτη αυτή των ευρωεκλογών».

«Σήμερα είμαστε εδώ με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι εδώ η βάση με δημοκρατικά εκλεγμένους αντιπροσώπους και έχουμε τη λαμπρή δυνατότητα να λύσουμε τα μεγάλα θέματα, με τα μέλη του κόμματος και τη δημοκρατική εκπροσώπηση τους που είναι εδώ», είπε.


«Αναλάβαμε την ευθύνη με τον Νίκο Παππά και το Γιώργο Τσίπρα να καταθέσουμε μια πολύ απλή πρόταση αλλά πολύ σημαντική πολιτική πρόταση», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Προτείνουμε να ψηφιστεί πριν από οτιδήποτε άλλο στη συνέχεια, το εξής: Το κόμμα δεν πρέπει να πεις ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας. Δε χρειάζεται νέα εκλογή προέδρου. Το συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, να πάμε ενωμένοι στις επόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες με πρώτη αυτή των ευρωεκλογών. Με νέα πολιτική λειτουργία, δεσμευόμενοι όλοι από το καταστατικό και τη διακήρυξη μας για τα συμφέροντα της κοινωνίας και της χώρας. Με συντροφικότητα, συλλογικότητα και με εργαλείο τις θέσεις και τις αποφάσεις του τέταρτου συνεδρίου ανασυγκροτούμε το εκτελεστικό γραφείο με τακτική λειτουργία για την ενίσχυση της πολιτικής μας δράσης, το οποίο εξουσιοδοτούμε και να επεξεργαστεί προτάσεις για την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του κόμματος μας».

«Είναι μία πρόταση που πάει μπροστά το κόμμα. Πάει μπροστά την αριστερά και την κοινωνία και κρατάει όλους μας ενωμένους», κατέληξε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Όλγα Γεροβασίλη λέγοντας «αγαπητέ Στέφανε στην πρώτη σου ομιλία είπες “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε”. Αν το ανακαλέσεις σταματάμε εδώ. Αλλιώς εγώ δεν θα παραβιάσω το καταστατικό του κόμματος. Στην αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Σήκωσα το γάντι που πέταξες, εσύ το πέταξες. Τώρα, αν θέλεις εκλογές σε δέκα μέρες κάνετες μόνος σου και να δούμε τι θα πάρεις».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ της απάντησε ζητώντας τη να πάρει εκείνη πίσω την υποψηφιότητα της «και σταματάμε».

Η διαδικασία συνεχίζεται με την ψηφοφορία για τις θέσεις.

Δείτε επίσης: Κασσελάκης: «Πρέπει να πάμε σε εκλογές» – Ζήτησε να γίνουν στις 10 Μαρτίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This