Ο Κώστας Βλάσης νέος υφυπουργός Εξωτερικών

Must Read

Υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, ορίστηκε ο βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ., Κώστας Βλάσης, μετά την παραίτηση Διαματάρη και τον σάλο, που την ακολούθησε.

Ιδιόχειρο βιογραφικό του από την ιστοσελίδα του

«Γεννήθηκα στις 7 Ιουλίου 1975 και μεγάλωσα στην Τρίπολη.  Πατέρας μου, ο φιλόλογος Γιώργος Βλάσης, από το Αγιονέρι Γορτυνίας, και μητέρα μου η Ροζάνα Κουκουβέ με καταγωγή από το Ανεμοδούρι Μεγαλόπολης. Είμαι παντρεμένος με την Χρύσα Σαλδάρη – Ιατρό από το Παρθένι Μαντινείας – και έχουμε μία κόρη και έναν γιο.

Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως αγροτικός γιατρός υπηρέτησα στο Περιφερειακό Ιατρείο Σκορτσινού, στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Έλαβα την ειδικότητα του Χειρουργού-ορθοπεδικού στα Νοσοκομεία ΚΑΤ και Λαϊκό. Το 2004-2005 φοίτησα στη Σχολή Δημόσιας Υγείας, όπου απέκτησα τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας».

Το 2005 ανακηρύχθηκα διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το 2007 εκλέχτηκα Λέκτορας της ίδιας Σχολής.

Το 2012 εξελέγην Επίκουρος Καθηγητής και το 2016 Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διετέλεσα μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, του Τομέα Υγείας – Παιδείας και του ΔΣ Ε.Κ.Ο. ΑΕΙ Νέας Δημοκρατίας από το 2010 έως και σήμερα.

Έχω υπάρξει μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Αθήνας (Σ.Φ.Ι.Α.), της Γενικής Συνέλευσης του Ιατρικού Τμήματος και του Δ.Σ. του Τμήματος της Ιατρικής ως εκπρόσωπος του Σ.Φ.Ι.Α. Διετέλεσα μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής (ΕΕΦΙΕ, 1994-1997), της Hellenic Medical Students International Committee (HelMSIC, 1997-2000) και ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Επιστημονικής Λέσχης Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών. Είμαι επίσης μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής, της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Έχω επιμεληθεί και μεταφράσει πολυάριθμα επιστημονικά συγγράμματα και έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση πολλών επιστημονικών συνεδρίων, ενώ διετέλεσα μέλος της Συντακτικής Ομάδας Ελληνικής Έκδοσης των Ιατρικών Συγγραμμάτων του Harvard. Έχω δημοσιεύσει πολυάριθμες επιστημονικές εργασίες υψηλού κύρους σε ιατρικά περιοδικά, που θεωρούνται πρωτοποριακές και αναφέρονται από τη διεθνή βιβλιογραφία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This