Καλά κρατεί η… διαφήμιση στα Σκόπια

Must Read

Επιμένουν η κυβέρνηση και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας να προμοτάρουν την ευρωπαϊκή προοπτική των Σκοπίων, τη στιγμή που οι βόρειοι γείτονές μας συνεχίζουν να παραβιάζουν κατάφωρα την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Δείτε επίσης: Τι απαντά το ελληνικό ΥΠΕΞ στον Ερντογάν, που πάει το μνημόνιο με τη Λιβύη…

Τη Δευτέρα το πρωί, λοιπόν, στις Βρυξέλλες, ο Νίκος Δένδιας θα παρευρεθεί σε ένα άτυπο πρόγευμα εργασίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στο οποίο θα παραβρεθούν και ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ και ο εκτελών χρέη υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας. Σκοπός της συνάντησης δεν είναι άλλος από τη στήριξη της ευρωπαϊκής πορείας της Αλβανίας και των Σκοπίων, και μάλιστα το ΥΠΕΞ πανηγυρίζει διότι ήδη πάνω από 18 υπουργοί Εξωτερικών της Ένωσης έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Αναρωτιέται κανείς για τη χρησιμότητα της επιμονής στη στήριξη της ευρωπαϊκής πορείας αυτών των χωρών, ειδικά όταν αυτές επιμένουν στον αλυτρωτισμό και εγείρουν αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας. Πάντως, έπειτα από αυτό το πρόγευμα ο Νίκος Δένδιας θα μπει στα βαθιά νερά, καθώς θα λάβει χώρα το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, στο οποίο θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις στη Λιβύη, αλλά και πτυχές που αφορούν το μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This