Athens
14 C
Τρίτη, 28/1 18:37

Οι «2021» μπίζνες της Γιάννα Αγγελοπούλου που ήρθε για να μείνει…

Νέα σόου… ολυμπιακών διαστάσεων σχεδιάζει η Γιάννα Αγγελoπούλου για το 2021, ποντάροντας στα πατριωτικά αισθήματα των Ελλήνων πολιτών, που όμως δεν έχουν ξεχάσει το πάρτι χρημάτων του 2004.

Σύμφωνα με την «κυριακάκτικη δημοκρατία» η Γιάννα Αγγελοπούλου, ή αλλιώς Lady-G (όπως της αρέσει να την αποκαλούν από τότε που έκοψε το Δασκαλάκη από το επίθετό της), προσπαθεί με επιλεγμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις να πείσει τον κόσμο ότι είναι η κατάλληλη για να διοργανώσει την επέτειο από τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821 και να ανοίξει νέους δρόμους εθνικής ενότητας!


Φέρνει, μάλιστα, ως επιχείρημα ότι πέτυχε κάτι αντίστοιχο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αφήνοντας μάλιστα και περίπου 135.000.000 ευρώ πλεόνασμα στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Αυτά βέβαια λέγονται μπροστά στις φιλτραρισμένες κάμερες…

Πίσω όμως από τα φώτα της δημοσιότητας υπάρχουν τα έγγραφα και οι φάκελοι τον Ολυμπιακών Αγώνων που δείχνουν το λογιστικό τρικ με το πλεόνασμα της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων (ΟΕΟΑ) «Αθήνα 2004», τα πάνω από 500.000.000 ευρώ που πήρε η Γιάννα Αγγελoπούλου από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, αλλά και το Προεδρικό Διάταγμα που της δίνει το δικαίωμα να τυπώνει μπλουζάκια και άλλα προϊόντα με το «Ελλάδα 2021».

Η γυναίκα που «λατρεύουν οι Έλληνες να μισούν» ρίχνει πάλι το ζάρι της και όσα δεν πέτυχε με τις μασκότ, τον Φοίβο και την Αθήνα, προσπαθεί να τα κάνει με τον… Κολοκοτρώνη και την Μπουμπουλίνα! Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα γίνει πάλι το πρόσωπο της επικαιρότητας και θα το πετύχει με τη νέα διοργάνωση, τόσο με τα δικά της χρήματα (όπως η ίδια επιμένει να μας θυμίζει στο twitter της) όσο και με τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών, όπως προκύπτει από τον Προεδρικό Διάταγμα για τη δημιουργία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Συγκεκριμένα, στο άρθρο 6 του Π.Δ. ορίζεται πως «οι πόροι της Επιτροπής προέρχονται από ιδιωτικές δωρεές, χορηγίες, έσοδα από πωλήσεις προϊόντων ή άλλες προωθητικές ενέργειες, καθώς επίσης και από μεταφορά πόρων του Ιδρύματος στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων».

Εκτός δηλαδή από το εμπόριο του «Ελλάδα 2021», η πρόεδρος της νέας οργανωτικής επιτροπής θα πάρει και δημόσιο χρήμα από το ίδρυμα της Βουλής, αλλά και πλήθος δωρεών από επιχειρηματίες και ιδρύματα που θα μπορέσουν με τη σειρά τους να τις καταχωρίσουν ως φοροαπαλλαγές.

Και το 2021, όπως και το 2004, είναι βέβαιο ότι θα μας πει ότι τα έκανε όλα άψογα, πως έβαλε ακόμη και από την τσέπη της, πως παραιτήθηκε από την αμοιβή της και ότι στο τέλος μάς άφησε και περίσσευμα!

Ας δούμε όμως τι έγινε όταν έσβησαν τα φώτα των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004, σε μια Ελλάδα πολύ διαφορετική από σήμερα!

Τα 135.000.000 ευρώ που άφησε ήταν τελικά 7.000.000!

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της η Γιάννα Αγγελοπούλου δήλωσε πως η χώρα δεν χρεοκόπησε λόγω του κόστους της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων, συμπληρώνοντας μάλιστα πως εκείνη άφησε «στην Alpha Bank 135.000.000 ευρώ για τον Κώστα Καραμανλή», εννοώντας πως η οργανωτική επιτροπή άφησε πλεόνασμα στο κράτος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της άφησε και αιχμές προς την κυβέρνηση Καραμανλή για την εγκατάλειψη των ολυμπιακών εγκαταστάσεων μετά τους Αγώνες. Τι πραγματικά ισχύει με το πλεόνασμα της ΟΕΟΑ και με τη μεταολυμπιακή αξιοποίηση των εγκαταστάσεων είναι μια άλλη ιστορία.

Όπως προκύπτει τόσο από τον δημοσιευμένο ισολογισμό της «Αθήνα 2004» όσο και από τη σχετική μελέτη του ΙΟΒΕ (που χρηματοδότησε η ίδια η Γιάννα Αγγελoπούλου), το τελικό πλεόνασμα ήταν μόνο 7.000.000 ευρώ! Ειδικότερα, στο τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων η ΟΕΟΑ «Αθήνα 2004» εμφάνισε «διαχειριστικό πλεόνασμα» 131.000.000, αυτό δηλαδή που διαφημίζει δεξιά κι αριστερά η κυρία Αγγελοπούλου.

Όμως η αρμόδια διυπουργική επιτροπή ανέθεσε στην «Αθήνα 2004» την πραγματοποίηση διαγωνισμών για την παροχή υπηρεσιών / προμήθεια αγαθών για έργα σχετικά με τη μεταολυμπιακή χρήση (αθλητικός εξοπλισμός, έπιπλα, εξοπλισμός εγκαταστάσεων), καθώς και για ενέργειες (π.χ. δαπάνες απαλλοτριώσεων) που κρίθηκαν αναγκαίες για την οργάνωση των Αγώνων. Η ανάθεση έγινε κατά κύριο λόγο για την επίσπευση των διαδικασιών, αξιοποιώντας την αυξημένη λειτουργική ευελιξία και την αποτελεσματικότητα της οργανωτικής επιτροπής σε σύγκριση με τον στενό δημόσιο τομέα.

Η Γιάννα Αγγελoπούλου μπορούσε να αρνηθεί να παραδώσει τα 131.000.000 και να πετάξει το «μπαλάκι» και τις ευθύνες (όπως κάνει τώρα) της μεταολυμπιακής αξιοποίησης των εγκαταστάσεων στην κυβέρνηση. Παρ’ όλα αυτά ανέλαβε το έργο.

Το κόστος των ενεργειών αυτών ανήλθε σε 304.000.000 ευρώ, με το Ελληνικό Δημόσιο να επιχορηγεί την οργανωτική επιτροπή με 180.000.000 ευρώ, ενώ το ποσό που αντιστοιχούσε στο υπόλοιπο κόστος (124.000.000 ευρώ) καλύφθηκε από το διαχειριστικό πλεόνασμα του προϋπολογισμού της οργανωτικής επιτροπής. Έτσι, το τελικό πλεόνασμα στον ισολογισμό της «Αθήνα 2004» ανήλθε σε 7.000.000 ευρώ (βλ. πίνακα ΙΟΒΕ)

Το έγγραφο-φωτιά για τις επιχορηγήσεις

Λίαν αποκαλυπτικά είναι όμως και τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή (στις 18/4/2013) o τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σχετικά με τις κρατικές επιχορηγήσεις προς την οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρόκειται για χρήματα που σαφώς συνέβαλαν στην κατασκευή του περίφημου πλεονάσματος.

Στο έγγραφο, αρχικά, ο Γιάννης Στουρνάρας ξεκαθαρίζει τη θέση του λέγοντας πως «βάσει της νομοθεσίας περί ανωνύμων εταιριών, οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, εγκεκριμένες από ορκωτούς λογιστές, διαβιβάστηκαν στην αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Οικονομικών προς ενημέρωση και τελική έγκριση».

Στη συνέχεια όμως αναφέρει τα εξής: «Τα χρηματικά ποσά που καταβλήθηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων – Αθήνα 2004 Α.Ε., συνολικού ύψους 459.396.016 ευρώ, από της ιδρύσεώς της, για τις αιτίες που αναφέρονται στις εκάστοτε διατάξεις καταβολής, θεωρούνται επιχορηγήσεις προς την Οργανωτική Επιτροπή και δεν αυξάνουν το μετοχικό της κεφάλαιο» (σ.σ.: άλλο ένα ωραίο λογιστικό τρικ!).

Τα χρήματα από το υπουργείο Οικονομικών

Τα ποσά που καταβλήθηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» είναι τα ακόλουθα:
Α. Συμβατικές υποχρεώσεις του Ελληνικού Δημοσίου προς την Οργανωτική Επιτροπή «Αθήνα 2004»

• 236.992.475 ευρώ, ως επιχορήγηση του Ελληνικού Δημοσίου για τη συμμετοχή του στον προϋπολογισμό της «Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων – Αθήνα 2004 Α.Ε.» για τη διαμόρφωση των Ολυμπιακών Αγώνων

45.500.000 ευρώ για τη συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στον προϋπολογισμό της «Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων – Αθήνα 2004 Α.Ε.» για τη διοργάνωση των Παραολυμπιακών Αγώνων
Β. Δράσεις του Ελληνικού Δημοσίου που δεν αποτελούσαν συμβατικές υποχρεώσεις προς την ΟΕΟΑ – Αθήνα 2004 Α.Ε.

52.824.652 ευρώ για κάλυψη δαπανών απαλλοτριώσεων και αμοιβών τεχνικών συμβούλων ασφαλείας, σύμφωνα με απόφαση της ΔΕΣΟΠ, τον Αύγουστο του 2003

• 14.673.532 ευρώ για απόδοση εσόδων από την έκδοση του ολυμπιακού επετειακού κέρματος των 500 δραχμών

• 8.378.357 ευρώ για την αναβάθμιση του ΟΑΚΑ, σύμφωνα με απόφαση της ΔΕΣΟΠ, τον Φεβρουάριο του 2004

• 1.027.000 ευρώ για την προβολή της ολυμπιακής προετοιμασίας στην περιφέρεια

100.000.000 ευρώ για τη συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στο Πρόγραμμα Ολυμπιακής Προετοιμασίας για δράσεις, έργα, προμήθειες που αφορούν κατά κύριο λόγο ανάγκες τρίτων φορέων και έχουν μεταολυμπιακή χρησιμότητα, σύμφωνα με απόφαση της ΔΕΣΟΠ, τον Φεβρουάριο του 2004

Λεφτά και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Σύμφωνα με τα στοιχεία που απέστειλε από τη δική του πλευρά ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, από το 2002 έως το 2004 εγκρίθηκαν ποσά ύψους 72.907.500 ευρώ για ολυμπιακά έργα στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού χρηματοδότησε μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και έπειτα από συλλογική απόφαση την «Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων – Αθήνα 2004» με το ποσό των 198.324.651,52 ευρώ.

Η αναφερόμενη χρηματοδότηση κατανεμήθηκε ως εξής:
• Ποσό 26.412.325,76 ευρώ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, με απόφαση το Δεκέμβριο του 1999

• Το ίδιο ποσό, 26.412.325,76 ευρώ, και πάλι τον Δεκέμβριο του 1999, για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων – Αθήνα 2004.

• Ποσό 100.000.000 ευρώ με απόφαση του Απριλίου του 2004 για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΟΕΟΑ «Αθήνα 2004»

• Ποσό 45.500.000 ευρώ για δράσεις και έργα που αφορούσαν τη λειτουργία των εγκαταστάσεων και την οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, με απόφαση του Ιουλίου του 2004

Η Lady-G επέστρεψε για να μείνει – Οι πολιτικές φιλοδοξίες

Με το βλέμμα στραμμένο και καρφωμένο στη Βουλή (όπου ποντάρει, κατά ορισμένες πληροφορίες, σε προσωπικό γραφείο ως πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»), η «Γιάννα του Έθνους» στήνει νέο μηχανισμό προβολής και προώθησής της στην κοινωνική, αλλά κατ’ ουσίαν στην πολιτική ζωή της χώρας.

Για να μετέχει και στα οικονομικά «δρώμενα», η κυρία Αγγελοπούλου επανέφερε τη φορολογική έδρα της στην Αθήνα από την Ελβετία όπου είχε «μεταναστεύσει» τα χρήματά της την περίοδο της κρίσης. Φιλικά προσκείμενες πηγές τόνιζαν μάλιστα ότι «το έκανε αυτό για να είναι συνεπής με τον ρόλο της ως προέδρου της “Ελλάδα 2021”».

Κάποιες άλλες πηγές, όχι και τόσο φιλικά προσκείμενες, αναρωτιούνται αν η κίνηση αυτή συνδέεται με την -προς ψήφιση- φορολογική διάταξη του «διαμένοντος μη κατοίκου» (non domiciled resident – non-dom). Ο θεσμός του «non-dom» συνίσταται στη θέσπιση ενός ελκυστικού φορολογικού πλαισίου για το σύνολο των παγκόσμιων εισοδημάτων ενός φυσικού ή νομικού προσώπου προκειμένου αυτό να μεταφέρει τη φορολογική του έδρα στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα η Γιάννα Αγγελoπούλου βλέπει υπουργούς (που άλλοτε την επέκριναν στη Βουλή για τις ολυμπιακές δαπάνες), βουλευτές και αρχηγούς κομμάτων, ενώ κατάφερε να πατήσει και το πόδι της στο Μέγαρο Μάξιμου, κάτι που επεδίωκε από το 2004, τότε που βρήκε κλειστή την πόρτα από τον Κώστα Καραμανλή.

Με αφορμή το «Ελλάδα 2021» η Γιάννα Αγγελοπούλου επιστρέφει στον χώρο της Δεξιάς, αλλά με άλλη, πιο… φιλική οικογένεια. Και το κάνει πολύ έξυπνα! Ως πρόεδρος της επιτροπής θα υπάγεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα είναι και ο μόνος στον οποίο θα δίνει «λογαριασμό»! Η ίδια ως νομικός ξέρει πως να θωρακίζεται απέναντι σε δημόσιους ελέγχους από επιτροπές και κρατικά όργανα, όπως απέδειξε περίτρανα το 2004. Τότε που κάθε αμφισβήτηση προς το έργο και τις αποφάσεις της εξαφανιζόταν με ένα απλό κούνημα της ολυμπιακής σημαίας…

Σήμερα το Προεδρικό Διάταγμα τη θωρακίζει! H Γιάννα Αγγελοπούλου «λογίζεται αυτοδικαίως, εκ της θέσεώς της, πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων, θα συγκαλεί και θα διευθύνει ως Πρόεδρος την Ολομέλεια (πρόσωπα εγνωσμένου κύρους από τον χώρο της πολιτικής, των γραμμάτων και των τεχνών και της επιστήμης) και το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Επιτροπής, θα εκπροσωπεί την “Ελλάδα 2021” στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και θα αναλαμβάνει κάθε πρωτοβουλία για την επίτευξη των σκοπών της Επιτροπής».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «δημοκρατία» Lady-G λοιπόν αναλαμβάνει μια θέση που θα την κρατήσει για καιρό στην επικαιρότητα και θα της δώσει νέο πάτημα για πολιτικές και άλλες διεκδικήσεις. Άλλωστε και οι συνθήκες την ευνοούν! Η Ελλάδα αρχίζει να παίρνει ανάσες ανάπτυξης και ασχολείται ξανά με το γόητρό της που δέχτηκε απανωτά χτυπήματα μετά τις δόξες της Ολυμπιάδας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν το 2019 και είναι πλέον σαν ξένοι

Φεύγοντας το 2019 παίρνει μαζί του χαρές και λύπες, έρωτες και χωρισμούς, ξεκινήματα και τελειώματα. Φεύγει κι αφήνει αναμνήσεις, άλλες φορές γλυκές κι άλλες...

Στα δικαστήρια η Φωτεινή Τράκα με τον ΣΚΑΪ αφού δεν έλαβε ποτέ το έπαθλο από το My Style Rocks (video)

H περσινή νικήτρια της εκπομπής «My Style Rocks», Φωτεινή Τράκα κινείται νομικά εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ καταγγέλοντας ότι δεν έλαβε ποτέ το χρηματικό...

Η ζωή πριν και μετά τα παιδιά σε ξεκαρδιστικές εικόνες 

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πώς αλλάζει η ζωή του ανδρόγυνου μετά τον ερχομό των παιδιών! Πάρτε μια μικρή γεύση και αναπολήστε τις ξέγνοιαστες στιγμές: Η έννοια...

Μαθητής βρίζει χυδαία την καθηγήτριά του, για να του σβήσει την απουσία… (video)

Το πρόβλημα της σχολικής νεολαίας σήμερα ήρθε να αναδείξει το βίντεο, που κυκλοφόρησε στο facebook και έγινε viral σε χρόνο dt, παρότι, όπως αποδείχθηκε,...

Γιούνκερ: «Άχρηστος ο Βαρουφάκης, η Ελλάδα θα ήταν εκτός ευρώ αν δεν ήμουν εγώ…»

Άχρηστο αποκαλεί τον Βαρουφάκη, ο πρώην πρόεδρος της ΕΕ, Ζαν Κλόντ Γιουνκέρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην περίοδο του πρώτου...

Τα πιο ανεξήγητα περιστατικά που έχουν συμβεί στα ΜΜΜ 

Ένας λογαριασμός στο Instagram φωτογραφίζει και δημοσιεύει τα πιο απίθανα περιστατικά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Λιθουανίας. Ο Rokas Stasevičius  μοιράζεται με τους ακόλουθους...

Οι 12 φορές που διάσημες φόρεσαν το ίδιο φόρεμα και ήταν εντελώς διαφορετικές

Ιδιο ρούχο, διαφορετικός σωματότυπος και διαφορετικό στυλ. Αγαπημένες celebrities που φόρεσαν το ίδιο ρούχο αλλά σε κάθε μια αναδεικνύει άλλες χάρες. Ποια το φόρεσε...

«Συναγερμός» για το δίκτυο 5G: Αυτισμός και καρκινογενέσεις από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Παγκόσμιος ξεσηκωμός κατά του 5G, τη στιγμή που οι αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες παραβλέπουν τους κινδύνους και επιχειρούν να... βγάλουν γραφικούς όσους ζητούν εξονυχιστικούς ελέγχους...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Ακολουθήστε μας στο Facebook και μείνετε πάντα ενημερωμένοι!

 

TRENDING

Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν το 2019 και είναι πλέον σαν ξένοι

Φεύγοντας το 2019 παίρνει μαζί του χαρές και λύπες, έρωτες και χωρισμούς, ξεκινήματα και τελειώματα. Φεύγει κι αφήνει αναμνήσεις, άλλες φορές γλυκές κι άλλες...

Στα δικαστήρια η Φωτεινή Τράκα με τον ΣΚΑΪ αφού δεν έλαβε ποτέ το έπαθλο από το My Style Rocks (video)

H περσινή νικήτρια της εκπομπής «My Style Rocks», Φωτεινή Τράκα κινείται νομικά εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ καταγγέλοντας ότι δεν έλαβε ποτέ το χρηματικό...

Η ζωή πριν και μετά τα παιδιά σε ξεκαρδιστικές εικόνες 

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πώς αλλάζει η ζωή του ανδρόγυνου μετά τον ερχομό των παιδιών! Πάρτε μια μικρή γεύση και αναπολήστε τις ξέγνοιαστες στιγμές: Η έννοια...

Μαθητής βρίζει χυδαία την καθηγήτριά του, για να του σβήσει την απουσία… (video)

Το πρόβλημα της σχολικής νεολαίας σήμερα ήρθε να αναδείξει το βίντεο, που κυκλοφόρησε στο facebook και έγινε viral σε χρόνο dt, παρότι, όπως αποδείχθηκε,...

Γιούνκερ: «Άχρηστος ο Βαρουφάκης, η Ελλάδα θα ήταν εκτός ευρώ αν δεν ήμουν εγώ…»

Άχρηστο αποκαλεί τον Βαρουφάκη, ο πρώην πρόεδρος της ΕΕ, Ζαν Κλόντ Γιουνκέρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην περίοδο του πρώτου...

Τα πιο ανεξήγητα περιστατικά που έχουν συμβεί στα ΜΜΜ 

Ένας λογαριασμός στο Instagram φωτογραφίζει και δημοσιεύει τα πιο απίθανα περιστατικά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Λιθουανίας. Ο Rokas Stasevičius  μοιράζεται με τους ακόλουθους...

Οι 12 φορές που διάσημες φόρεσαν το ίδιο φόρεμα και ήταν εντελώς διαφορετικές

Ιδιο ρούχο, διαφορετικός σωματότυπος και διαφορετικό στυλ. Αγαπημένες celebrities που φόρεσαν το ίδιο ρούχο αλλά σε κάθε μια αναδεικνύει άλλες χάρες. Ποια το φόρεσε...

«Συναγερμός» για το δίκτυο 5G: Αυτισμός και καρκινογενέσεις από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Παγκόσμιος ξεσηκωμός κατά του 5G, τη στιγμή που οι αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες παραβλέπουν τους κινδύνους και επιχειρούν να... βγάλουν γραφικούς όσους ζητούν εξονυχιστικούς ελέγχους...

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατονομάζει όλους τους «άφωνους» που κάνουν καριέρα στην Ελλάδα (video)

Με χειμαρρώδη ροή, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε αυστηρή κριτική στους Έλληνες καλλιτέχνες που κάνουν καριέρα χρόνια τώρα στην ελληνική μουσική σκηνή. Ο κ. Γιαννόπουλος που...

Αποκαλύψεις στις «Άγριες μέλισσες»: Η δικαίωση της Μυρσίνης, το δράμα της Θεοδοσίας και ο γάμος της Πηνελόπης

Προτάσεις γάμου, εγκυμοσύνες, έρωτες... Σαν να έφτασε λιγάκι πρόωρα ο... άγιος Βαλεντίνος στο Διαφάνι! Ακρως ερωτικές, πλην όμως πάντα συγκλονιστικές, θα είναι οι εξελίξεις...