Οι απόστολοι του εθνικού μας μαρασμού…

Must Read

Γυρνάνε τα κανάλια και διαδίδουν τις θέσεις τις Τουρκίας. Σκεφθείτε πως θα νιώθουν οι Τούρκοι να έχουμε όλα τα νησιά εμείς, λένε. Το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο, λένε. Δεν είναι όμως Τούρκοι. Έλληνες πολιτικοί αναλυτές, καθηγητές και στελέχη κομμάτων είναι.

Πρόκειται για τους απόστολους του εθνικού μας μαρασμού. Τι θέλετε, λένε, να κάνουμε πόλεμο για δυο βράχια; Δεν μας παίρνει για λεονταρισμούς, λένε και προεξοφλούν την επικράτηση της Τουρκίας. Να τα βρούμε μας συμβουλεύουν. Σχεδόν μας λένε να μοιράσουμε το Αιγαίο. Ντύνουν μάλιστα τα επιχειρήματα τους και με… μοντερνιές περί κλιματικής αλλαγής.

Το πετρέλαιο είναι ξεπερασμένο μας λένε, άρα ας το δώσουμε στους Τούρκους. Αν τους ακούσουμε θα φτάσουμε ως την Μελούνα  η θα γίνουμε δορυφόρος της Τουρκίας όπως ήταν η Φιλανδία  μετά το 1939. Και μάλιστα η μοίρα μας θα είναι χειρότερη γιατί οι Φινλανδοί δεν δέχτηκαν ένα μεταναστευτικό κύμα εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων.

Πρέπει όμως να πούμε μια αλήθεια. Το μεν πνεύμα πρόθυμο η δε σαρξ ασθενής. Κακά τα ψέμματα. Είμαστε ένα γερασμένο έθνος. Από το 1985 και μετά έχουν χαθεί περίπου έντεκα εκατομμύρια Έλληνες. Τριακόσιες πενήντα χιλιάδες αγέννητα παιδιά τον χρόνο. Πρωταθλητές στις εκτρώσεις είμαστε από τότε που αποποινικοποιήθηκε η έκτρωση.

Έχουν λοιπόν ένα δίκιο οι απόστολοι του μαρασμού. Οι αριθμοί στην σύγκριση με την Τουρκία δεν είναι υπέρ μας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This