Στον κόσμο του ο Κασσελάκης!

Την ώρα που η χώρα συγκλονίζεται από τις τρομακτικές αποκαλύψεις για το έγκλημα των Τεμπών, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε πως το timing είναι κατάλληλο για μια συνέντευξη με μπόλικο... lifestyle

Must Read

Ενώ η χώρα συγκλονίζεται από τις τρομακτικές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα της συγκάλυψης των Τεμπών, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεώρησε πως το timing είναι κατάλληλο για μια συνέντευξη με ολίγη από πολιτική και πολύ από… lifestyle.

Αφού πρώτα ο σύντροφός του, Τάιλερ, έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό για τον γάμο του με τον Στέφανο Κασσελάκη το ερχόμενο καλοκαίρι, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σε πρωινή εκπομπή για την πολιτική, τη ζωή του με τον σύντροφό του και φυσικά τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε χθες για περίπου μία ώρα μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, μιλώντας περισσότερο ως… περσόνα της πολιτικής παρά ως αρχηγός κόμματος που ελέγχει την κυβέρνηση. Οι αναφορές του στα Τέμπη περιορίστηκαν σε μόλις δύο λεπτά, όπου αρκέστηκε στην αναπαραγωγή στοιχείων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και καιρό: «Επρεπε να γίνει προανακριτική για να δούμε τις ποινικές ευθύνες. Για ποιον λόγο το “τζάκι” Μητσοτάκη προστατεύει το “τζάκι” Καραμανλή».

«Παροτρύνω όλους τους γονείς να πάρουν βουλευτή της Περιφέρειάς τους και να ζητήσουν προανακριτική για τον Καραμανλή. Παίζονται πολλά συμφέροντα στον σιδηρόδρομο. Εξαιτίας των συμφερόντων αυτών γίνεται η συγκάλυψη αυτή. Βρέθηκαν οστά των θυμάτων 10 μήνες μετά. Οι συγγενείς έχουν απέναντί τους ένα κράτος ατιμωρησίας» είπε και συμπλήρωσε: «Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει τηλεδιοίκηση και μετά άλλος υπουργός του να λέει ότι λειτουργούσε κανονικά. Υπάρχει πολιτική ευθύνη και κανείς δεν την έχει αναλάβει».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, μίλησε για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πήρε κανένα δαχτυλίδι από τον Τσίπρα, για τον οποίο άφησε αιχμές για την επιλογή του να μην εμφανιστεί στο συνέδριο πως θα παραμείνει στη θέση του προέδρου, αλλά και ότι στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από το 17%.

«Ονειρό μου είναι η Ελλάδα να γίνει μια σύγχρονη χώρα» είπε και επέμεινε πως «θα γίνει πρωθυπουργός χτίζοντας μια κυβέρνηση αριστείας». Οσον αφορά τον Παύλο Πολάκη, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως είναι ένας άνθρωπος έντιμος, αλλά έριξε το καρφί του χαρακτηρίζοντας λάθος την απόφασή του να απέχει από την ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Παράλληλα, όμως, μίλησε και για τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεκαθαρίζοντας πως ο κοινός τους φίλος Αντώνης Διαματάρης ήταν αυτός που τον είχε ρωτήσει αν θα ήθελε να γίνει υπουργός Ναυτιλίας με τη Νέα Δημοκρατία.

Φυσικά, ο Στέφανος Κασσελάκης, μιμούμενος τον πρωτομάστορα Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν παρέλειψε σε ακόμα μία συνέντευξή του να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, τον γάμο του, που θα γίνει στην περιφέρεια, το σπίτι που ετοιμάζεται να αγοράσει στο κέντρο της Αθήνας, τις γαστρονομικές του προτιμήσεις, αλλά και το γεγονός πως ο σύντροφός του είναι καλύτερος μάγειρας.

«Καθαίρεση» Πολάκη από… «υπερτομεάρχη»

Το «μάρμαρο» της αποχής από την ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών πλήρωσε χθες ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είδε το «πουλέν» του, Στέφανο Κασσελάκη, να τον απομακρύνει από τη θέση του «υπερτομεάρχη» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και να τον τοποθετεί στον Τομέα Διαφάνειας. Εκτός όμως ηγετικής ομάδας τέθηκε και ο Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος ετοιμάζεται για τον αγώνα του Ευρωκοινοβουλίου, αφήνοντας τη θέση του στον Θάνο Μωραΐτη, που θα είναι ο νέος διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Τον δρόμο της αναβάθμισης ακολούθησε ο Γιάννης Σαρακιώτης, ο οποίος από χθες είναι ο νέος συντονιστής ΕΠΕΚΕ, ενώ αναπληρώτρια θα έχει τη δραστήρια Ραλλία Χρηστίδου. Την ίδια ώρα, τομεάρχης Δικαιοσύνης αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ενώ η Νίνα Κασιμάτη ανέλαβε τον Τομέα Ναυτιλίας, αφήνοντας τον Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής στον Γιώργο Ψυχογιό.

Τέλος, ο Τομέας Ανάπτυξης εντάσσεται στον Τομέα Οικονομικών και αναπληρώτρια τομεάρχης Οικονομικών ορίστηκε η Μαρίνα Κοντοτόλη. Την ίδια ώρα, στο Εκτελεστικό Γραφείο πλέον θα μετέχει και η Ολγα Γεροβασίλη, ενώ σε αυτό θα προσκαλούνται και οι Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κυριακή Μάλαμα, Πάνος Ρήγας, Λευτέρης Κρέτσος και Γιάννης Μπουρνούς. Κατόπιν της παραίτησης του αναπληρωτή γραμματέα Γιώργου Βασιλειάδη, για τη θέση του συντονιστή Οργανωτικού Γραφείου προορίζεται ο Γιάννης Βουλγαράκης.

Κούνησαν μαντήλι από την Κουμουνδούρου ακόμα τέσσερα μέλη της Κ.Ε.

Δεν λέει να τελειώσει ο… χορός των παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς χθες έγινε γνωστό πως ακόμα τέσσερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος κούνησαν μαντήλι από τηΝ Κουμουνδούρου με αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους, αιτία ήταν η «τοξικότητα και ο διχασμός» που έφερε η στάση της ηγεσίας. «Το συνέδριο ενός κόμματος αποτελεί την ύψιστη πολιτική διαδικασία πολιτικής παραγωγής. Δυστυχώς, σε αυτό το συνέδριο το μόνο που επιδιώχθηκε ήταν η τοξικότητα και ο διχασμός» ανέφεραν χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πως «Δεν συμμετέχουμε σε παιχνίδια εξουσίας. Δεν συμμετέχουμε σε στρατηγικές ήττας. Δεν συμμετέχουμε σε προσωπικές κόντρες».

Τη συγκεκριμένη επιστολή υπέγραψαν οι Δημητριάδης Λεωνίδας, μέλος Κεντρικής Επιτροπής και μέλος του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής.

Ο Ελευθεριάδης Αντώνιος, μέλος Κεντρικής Επιτροπής, μέλος της Γραμματείας Χρηματοπιστωτικού και μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης. Ο Μπουρνάρης Θωμάς, μέλος Κεντρικής Επιτροπής, Συντονιστής Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής, μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών, και η Παπαλεξίου Αφεντούλα (Εφη), μέλος Κεντρικής Επιτροπής, μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής της Κ.Ε., μέλος του European Policy Dept Syriza και μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Κασσελάκης για Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This