Χοντραίνει το παιχνίδι με τους μετανάστες! Σφάχτηκαν σε δομή στα Γιάννενα – Το αγκάθι των ΜΚΟ

Must Read

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Αφγανών που διαμένουν στο hot spot του Κατσικά στα Γιάννενα είχαμε χθες το βράδυ.  Ένας από τους εμπλεκόμενους τραυμάτισε με μαχαίρι τέσσερα άτομα με αποτέλεσμα να διακομισθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη του ατόμου που προκάλεσε το τους τραυματισμούς. Εμείς υπενθυμίζουμε ότι στην συγκεκριμένη δομή είχαν και πριν λίγο καιρό ξεσπάσει πάλι επεισόδια μεταξύ των μεταναστών. Το παιχνίδι με τους μετανάστες χοντραίνει και κάποια στιγμή-πολύ γρήγορα είναι η δική μας εκτίμηση- θα έχουμε μεγάλα προβλήματα.

Πριν λίγο καιρό ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Καμμένος πραγματοποίησε επισκέψεις σε Μόρια κι Αγιάσο τις οποίες κάλυψε με βίντεο και φωτογραφίες στο Facebook.

Στην συνέχεια προχώρησε σε  αναρτήσεις του στα social media με τίτλο «Το κράτος πεθαίνει στη Μόρια» περιγράφοντας όσα συμβαίνουν στην περιοχή και τον εκβιασμό που υπόκεινται οι Έλληνες ιδιοκτήτες των κτημάτων για να «νοικιάσουν» τα κτήματά τους σε ΜΚΟ, ενώ μάλιστα περιγράφει και συζήτηση με μέλη ΜΚΟ τα οποία αυθαιρετούν και τον καλούν να «φύγει από γη τους!»

Αν λοιπόν έχουμε φτάσει στο σημείο οι ΜΚΟ να υποκαθιστούν το κράτος εκχερσώνοντας χωράφια Ελλήνων, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Το πραγματικά μεγάλο αγκάθι στο μεταναστευτικό είναι οι ΜΚΟ. Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις αλώνισαν επί Σύριζα διαχειρίζομενες πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Αυτό ήταν  πολιτική τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και της προηγούμενης κυβέρνησης.

Οι ΜΚΟ αφέθηκαν ανεξέλεγκτες και ουσιαστικά έφτιαξαν ένα δίκτυο που συχνά παρανομεί, όπως πολλές φορές έχει αποδειχτεί. Καλυπτόμενες όμως πίσω από το ευρωπαϊκό δίκαιο και  την σύμβαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα συνεχίζουν ανεξέλεγκτες την δράση τους.

Ουσιαστικά κουμάντο στο μεταναστευτικό κάνουν οι ΜΚΟ και όχι το ελληνικό κράτος. Και εντός των ΜΚΟ παρεισφρύουν με την ιδιότητα των αλληλέγγυων άτομα που ανήκουν στον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο και που στόχο έχουν να χρησιμοποιήσουν τους μετανάστες ως επαναστατικό υποκείμενο.

Κάθε σχέδιο της κυβέρνησης για κλειστές δομές θα προσκρούσει στο τείχος των ΜΚΟ που έχουν από πίσω τους ως συνηγόρους τους διάφορους υπερεθνικούς οργανισμούς. Επιπλέον στα σχέδια της κυβέρνησης είναι οι ΜΚΟ να τεθούν υπό έλεγχο. Αλλά οι ΜΚΟ έχουν και τις διασυνδέσεις και την επιρροή ώστε να ανατρέψουν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This