Κεφάτος Μητσοτάκης σε μία ακόμα «αυτοψία»… λαϊκισμού σε σούπερ μάρκετ!

Άλλο ένα επικοινωνιακό σόου

Must Read

Οι καταναλωτές «παλεύουν» καθημερινά με την ακρίβεια και τις υπέρογκες ανατιμήσεις, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να τούς πείσει με τις δήθεν αυτοψίες του στα σούπερ μάρκετ ότι, τα μέτρα που έλαβε απέδωσαν και οι τιμές στο ράφι «έπεσαν»!

Οι τιμές όμως στα ράφια είτε παραμένουν ίδιες, είτε αυξάνονται, άρα τα επικοινωνιακά τερτίπια του πρωθυπουργού δεν πείθουν κανέναν! Μάλιστα, αυτό που προκάλεσε αίσθηση είναι πως, ο κ. Μητσοτάκης ήταν χαμογελαστός και σε ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση, καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης του με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, σε σούπερ μάρκετ της Λένορμαν. Πρέπει να είναι ομολογουμένως, ο μοναδικός Έλληνας που μπαίνει και βγαίνει από το σούπερ μάρκετ με τόση χαρά! Συνήθως οι καταναλωτές «φυσάνε» και «ξεφυσάνε»… Σε δηλώσεις του εξερχόμενος από το σούπερ μάρκετ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν μέσα στα χαμόγελα και την αυτοαποθέωση. «Η επίσκεψη αυτή ήταν ευκαιρία να διαπιστώσουμε στην πράξη την αποδοτικότητα των πρόσφατων κυβερνητικών μέτρων για μείωση τιμών σε περίπου 4.000 κωδικούς προϊόντα» είπε στις κάμερες που τον περίμεναν. «Προφανώς και δεν έχουμε αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ακρίβειας αλλά είναι ένα σημαντικό βήμα, διαρθωτικό βήμα, που αφορά στη λειτουργία της αγοράς και θα έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα» είπε.

 

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να αναφερθεί στο βρεφικό γάλα, υποστηρίζοντας ότι η μείωση κατά 15% της τιμής του – στο οποίο η αισχροκέρδεια ήταν εκτός ελέγχου με αύξηση κατά 213% – είναι σημαντική «ειδικά για τους νέους γονείς». Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθεί έκτακτο βοήθημα στις ευάλωτες ομάδες το Πάσχα. «Δεν είμαι σε θέση να πω τίποτα για πρόσθετη δημοσιονομική στήριξη» είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά, δικαιολογούμενος ότι είμαστε ακόμη στην αρχή της χρονιάς και πρέπει να υλοποιήσουμε τον προϋπολογισμό. «Θα γίνουν τα δέοντα για να πετύχουμε καλύτερες τιμές ώστε το τραπέζι της Σαρακοστής και του Πάσχα να είναι χαράς και γιορτής και όχι μεγάλης οικονομικής επιβάρυνσης» περιορίστηκε να πει.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This