Στις 15 Μαρτίου βάζει το χακί ο Κασσελάκης

Θα καταταγεί στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στη Σπάρτη, ενώ θα υπηρετήσει τη θητεία του για 20 ημέρες, καθώς ήρθη η μόνιμη απαλλαγή του

Must Read

«Πλημμύρα» ειδήσεων προκάλεσε για ακόμα μία μέρα ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται σε λιγότερο από τρεις μήνες να κριθεί αν κάνει ως πολιτικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο μέχρι σήμερα έχει αποδείξει -και με το παραπάνω- πως μπορεί να τραβά πάνω του τα φλας της δημοσιότητας, μετατρέποντας την προσωπική του ζωή σε είδηση.

Χθες, λοιπόν, ο Στέφανος Κασσελάκης απασχόλησε τη δημοσιότητα για τη στρατιωτική του θητεία, τον γάμο που θα κάνει το καλοκαίρι με τον σύντροφό του, αλλά και το μικρό παλάτι που αγόρασε στο Κολωνάκι. Οπως έγινε γνωστό, ο κ. Κασσελάκης θα καταταγεί τελικά στις 15 Μαρτίου, στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στη Σπάρτη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υπηρετήσει τη θητεία του για 20 ημέρες. Οταν ήρθε στην Ελλάδα είχε μόνιμη απαλλαγή, επειδή ζούσε για πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Ωστόσο, η επιστροφή του και η εγκατάστασή του για πάνω από έξι μήνες σημαίνει ότι θα πρέπει να υπηρετήσει για 20 ημέρες τη θητεία του.

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως χθες έπεσαν οι υπογραφές για την αγορά του διαμερίσματος στο Κολωνάκι αντί 1.700.000 ευρώ. Κι αν τα χρήματα έχει αποδειχθεί πως δεν είναι πρόβλημα για τον Στέφανο Κασσελάκη, που για χρόνια εργαζόταν ως επιχειρηματίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, η διατήρηση εταιριών με αλλοδαπή έδρα τού προκαλεί πονοκεφάλους.

Ο ίδιος μπορεί χθες να έδωσε τον τόνο της απάντησης του ΣΥΡΙΖΑ τόσο έναντι της Δικαιοσύνης όσο όμως και απέναντι στην κυβέρνηση, ωστόσο το ερώτημα του «ενός εκατομμυρίου» παραμένει αναπάντητο: γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης -ενώ είχε στο πλευρό του τον Μανώλη Καπνισάκη που, ως δικηγόρος του Παύλου Πολάκη, ξετίναξε τη Νέα Δημοκρατία με τα «γαλάζια» σκάνδαλα- δεν είχε ενημερώσει τον αρχηγό του πως δεν μπορεί να διαθέτει εταιρία στο εξωτερικό; Γιατί ο στενότερος συνεργάτης του δεν τον ενημέρωσε ώστε ο Στέφανος Κασσελάκης να μην έχει στην κατοχή του τέτοια εταιρία, που μάλιστα θα δάνειζε και το κόμμα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις;

Η αλήθεια είναι πως, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν μάχη για τον πρόεδρό τους, δυσκολεύονται να απαντήσουν σε αυτή την τόσο απλή, αλλά και καθοριστική ερώτηση. «Πώς γίνεται να εμφανίζεται επισπεύδουσα η Δικαιοσύνη για αυτό το θέμα, αλλά για τα βασικά, που ταλανίζουν την κοινωνία, όλοι να ποιούνται την νήσσαν;» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βούλα Κεχαγιά, προσθέτοντας πως «ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έκρυψε ποτέ την επιχειρηματική του δραστηριότητα στις ΗΠΑ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This