Τρικάκια από αντιεξουσιαστές στο σπίτι του Πιερρακάκη – «Δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν» τόνισε ο υπουργός Παιδείας

Για θιασώτες της πολιτικής βίας και εχθρούς της Δημοκρατίας έκανε λόγο ο υπουργός

Must Read

Παρέμβαση με τρικάκια πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα αντιεξουσιαστές που βρέθηκαν έξω από την κατοικία του Κυριάκου Πιερρακάκη, με τον υπουργό Παιδείας να υποστηρίζει πως άφησαν φυλλάδια ακόμη και μέσα στο σπίτι.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός κατά τη διάρκεια της αποψινής ομιλίας του  Βουλή, όπου συζητείται το επίμαχο νομοσχέδιο για τη λειτουργία παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων στην Ελλάδα, το οποίο και έχει πυροδοτήσει σφοδρές αντιδράσεις εντός και εκτός κοινοβουλίου, ενημερώθηκε από την οικογένειά του ότι «περίπου 30 άτομα εμφανίστηκαν μπροστά από το σπίτι μας και άφησαν μία σειρά από φυλλάδια, τόσο έξω, όσο και μέσα στο σπίτι».

«Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν εκβιαζόμαστε από κανένα, δεν εκβιάζομαι από κανέναν», υποστήριξε, καλώντας τα κόμματα να καταδικάσουν την επίθεση, ενώ πρόσθεσε πως οι δράστες «επέλεξαν να το κάνουν όχι στο υπουργείο μου, όχι στο πολιτικό γραφείο μου, αλλά στο σπίτι μου. Και θα έλεγα ότι, υπ’ αυτή την έννοια, αντανακλά το ποιοι είναι θιασώτες της πολιτικής βίας και εχθροί της Δημοκρατίας».

«Εκφράζουμε την πλήρη ρητή και απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης», ανέφερε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος, χαρακτηρίζοντας την εν λόγω παρέμβαση αδιανόητη, με τον Δημήτρη Μάντζο του ΠΑΣΟΚ να τονίζει: «Αλίμονο αν η πολιτική αντιπαράθεση επεκταθεί στο επίπεδο της βίας».

«Τέτοιες ενέργειες δεν εκφράζουν το οργανωμένο λαϊκό εργατικό και φοιτητικό κίνημα. Δεν το βοηθάνε, αντίθετα θεωρούμε ότι αξιοποιούνται για την συκοφάντησή του», επισήμανε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, ενώ ο συνάδελφός του της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Χήτας, δήλωσε «καταδικάζουμε τη βία από όπου και εάν προέρχεται».

«Δεν θα πρέπει να είναι ανεκτό από κανένα τέτοιες πράξεις που στρέφονται εναντίον των οικογενειών οποιουδήποτε εδώ μέσα», ανέφερε από την πλευρά του ο βουλευτής της ΚΟ Σπαρτιάτες, Αθανάσιος Χαλκιάς, ενώ ο βουλευτής της Νίκης, Σπύρος Τσιρώνης, σημείωσε: «Καταδικάζω απερίφραστα κάθε τέτοια ενέργεια βίας, πολλώ δε μάλλον, όταν αφορά την οικογενειακή εστία».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This