Μήνυμα Μητσοτάκη σε Κουτσούμπα: «Δεν θα είστε στο απυρόβλητο»

«Να ζητήσετε συγγνώμη για τη σεξιστική επίθεση»

Must Read

Με αναφορά στους sugar daddies ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ομιλία του στη Βουλή για τα ΑΕΙ, βρίσκοντας την ευκαιρία να στείλει μήνυμα στον Δημήτρη Κουτσούμπα και το ΚΚΕ ότι πλέον δεν θα είναι στο απυρόβλητο.

Είναι χαρακτηριστικό της δύσκολης θέσης του ΚΚΕ ότι κατά την αναφορά στην Ημέρα της Γυναίκας στην Ολομέλεια συμμετείχε σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ υπό τον Δ. Κουτσούμπα, ο οποίος πήρε και το λόγο! Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα από τον πρωθυπουργό είχε μιλήσει ο γραμματέας του ΚΚΕ υπερασπιζόμενος όσα είχε πει. «Γιατί ορισμένοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι; Γιατί αυτό το οποίο ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα. Δεν ενοχλείστε που όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, αλλά ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια», είπε ο γραμματέας του ΚΚΕ και πρόσθεσε: «αυτούς τους αλητήριους εμπόρους λευκής σαρκός καταγγείλαμε και όχι τις γυναίκες, θύματα αυτής της εκμετάλλευσης». «Υπέθεσα ότι ζητήσατε το λόγο για να ζητήσετε συγγνώμη για την απαράδεκτη σεξιστική τοποθέτησή σας που αποδεικνύει ότι το ΚΚΕ παραμένει η πιο αναχρονιστική δύναμη εδώ μέσα» του απάντησε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «και μη σπεύσετε να μας κατηγορήσετε για αντικομουνισμό. Ίσως φαντασιώνεστε την Ελλάδα ως κομμουνιστική χώρα, γιατί αλλού συνέβαιναν αυτά».

«Και να ξέρετε ότι δεν θα παραμείνετε στο απυρόβλητο», κατέληξε ο Κ. Μητσοτάκης. Οι αναφορές Μητσοτάκη εκνεύρισαν τον Δ. Κουτσούμπα ο οποίος φώναζε από το έδρανό του και ακούστηκε να λέει «ντροπή σου». Στην Ολομέλεια το θέμα sugar daddies συζητήθηκε και με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. «Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι η Αλέκα Παπαρήγα δεν θα έλεγε και δεν θα επέμενε ποτέ κάτι τέτοιο», ανέφερε η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή. «Σας είπαμε κύριε γραμματέα ότι οι ατάκες για να βρίσκουμε χώρο στο λούμπεν, δεν μπορούν να οδηγήσουν σε συμπεριφορές πέρα από το όριο. Περιμένουμε λοιπόν από σας μια γενναία στάση και να ζητήσετε συγνώμη, για αυτή την απαράδεκτη δήλωση σας που προσβάλλει όλες τις γυναίκες», είπε η Νάντια Γιαννακοπούλου του ΠΑΣΟΚ. «Από ένα λάθος φραστικό, καταλήξαμε να μιλάμε εδώ μέσα για μια χαζομάρα, αντί να μιλάμε για την ουσία. Αλλάξατε την ατζέντα της συζήτησης. Μπράβο. Μια χαρά ρίχνετε νερό στον μύλο της κυβέρνησης», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος και πρόσθεσε: «οι λέξεις είναι φθηνές όταν τις χρησιμοποιούν φθηνά PASS που μοιράζετε. Άκουσα βουλευτή να λέει ότι ο Δ. Κουτσούμπας είναι μισογύνης εξ αιτίας όσων είπε. Για εμάς μισογυνισμός είναι να αντικαθιστάς το όνομα της μάνας με το γονέας 1, να λες ότι η γυναίκα δεν είναι μάνα αλλά άνθρωπος με μήτρα. Μισογυνισμός είναι η Ελληνίδα μάνα να μην έχει δουλειά, να πρέπει να ταΐσει τα παιδιά της και να μην έχει καμμία στήριξη από την πολιτεία». «Κυρίες του ΚΚΕ θα πρέπει να έχετε ζητήσει από τον γραμματέα σας να ζητήσει συγγνώμη», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνέχισε: «αυτό έχει να πει ο Δ. Κουτσούμπας; Ότι κάποιες φοιτήτριες ζητούν sugar daddies; Αυτά είναι τα επίχειρα σε μια εποχή που η γελοιοποίηση έχει πέραση και κάθε είδους ιντερνετικοί κλόουν αποθεώνονται».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This