Σοβαρή καταγγελία Βελόπουλου: Εσκεμμένη η προβοκάτσια Μητσοτάκη σε αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και εκκλησία

Ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να φέρει διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας καταγγέλλει ο Κ. Βελόπουλος

Must Read

Αίσθηση προκάλεσε η σοβαρότατη καταγγελία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, από το βήμα της Βουλής αναφορικά με τα ύπουλα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εκκλησία.

Ο κ. Βελόπουλος υπενθύμισε την αδιανόητη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος απευθυνόμενος στον Ιερώνυμο και την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, ξεστόμισε το «ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς» μέσα στο κοινοβούλιο.

Όπως κατήγγειλε σήμερα στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εσκεμμένα προκάλεσε κρίση με την εκκλησία, προκειμένου να φέρει αναθεώρηση με το άρθρο 16 και το άρθρο τρία για διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας!

«Ή πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων θα είστε κύριε Μητσοτάκη, ή πρωθυπουργός μόνο των ολιγαρχών και των ΛΟΑΤΚΙ!» δήλωσε ο κ. Βελόπουλος.

Δείτε επίσης:

Βελόπουλος: Απαγορεύονται στους Χριστιανούς οι πορείες και επιτρέπονται στους Ταλιμπάν του δικαιωματισμού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο διαχωρισμός εκκλησίας-κράτους είναι αναγκαίος για την κατάργηση ενός παράλογου και αναχρονιστικού θεσμού. Κράτος και εκκλησία έχουν εντελώς διαφορετικές αποστολές και είναι αδιανόητο το ένα/η μία να υπεισέρχεται στο έργο τής/τού άλλης/αλλού. Υπάρχει και κάτι ακόμη. Οι μεν ιερείς έχουν δικαίωμα ψήφου, ως Έλληνες πολίτες, στις λαϊκές εκλογές. Οι λαϊκοί, όμως, δεν μπορούν να εκλέξουν δεσπότη, όπως γινόταν στα πρωτοχριστιανικά χρόνια, καίτοι αυτός θα τούς ποιμάνει. Γιατί αυτή η διάκριση;

    • Τι πιο δημοκρατικό λοιπόν απ’ το να γίνει ένα δημοψήφισμα, όπως θα γίνονταν για παρόμοιο ζήτημα σε οποιαδήποτε χώρα-μέλος της ΕΕ. Η μήπως είναι ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση λαϊκισμός το δημοψήφισμα?

      • Καμμία αντίρρηση να γίνει δημοψήφισμα, αλλά το ερώτημα είναι πόσοι γνωρίζουν ακριβώς το θέμα. Καλά τα δημοψηφίσματα, αλλά δεν είναι πανάκια, ειδικά σε περιπτώσεις που ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι ψηφίζει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This