Η προκλητική απάντηση του Κουφοντίνα για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

«Ας μην είχε κάνει την εθνική συμφιλίωση», είπε στη Ντόρα Μπακογιάννη

Must Read

Για τις στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή της και κυρίως για την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από την «17Ν» μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η βουλευτής της ΝΔ στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου αποκάλυψε και την προκλητική απάντηση του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα για την άγρια δολοφονία του συζύγου της.

«Η δολοφονία του Παύλου ήταν το χειρότερο πράγμα που πέρασα στη ζωή μου, όλα τα άλλα πόρρω απέχουν από αυτό. Τα χρόνια μετά τη δολοφονία ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Πάρα πολύ δύσκολα. Για μένα η δολοφονία του Παύλου ήταν το χειρότερο πράγμα που πέρασα στη ζωή μου. Όλα τα άλλα πόρρω απέχουν από αυτό. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι είναι ποτέ δυνατόν ένας άνθρωπος να φάει 13 σφαίρες στην πλάτη και να δολοφονηθεί έτσι, κατά τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε ο Παύλος. Ήταν ένας συναινετικός άνθρωπος, και γι’ αυτό δολοφονήθηκε, μου το είπαν και στη δίκη. Ρώτησα τον Κουφοντίνα και μου είπε ”ας μην είχε κάνει την εθνική συμφιλίωση”. Αυτό είναι που σε τρελαίνει!», εξομολογήθηκε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Τώρα, βλέποντας πίσω, αντιλαμβάνομαι πόσο κακή μάνα ήμουν εκείνη την εποχή, γιατί τα παιδιά μου με στήριξαν και όχι εγώ τα παιδιά μου. Δεν ήμουν σε θέση να στηρίξω τα παιδιά μου. Κάτι το οποίο το φέρνω πάρα πολύ βαρέως και είναι η πρώτη φορά που το λέω. Έχω όμως τρομερές τύψεις για αυτό το πράγμα. Δεν ήμουν σε θέση απλά, δεν μπορούσα. Με στήριξαν η Αλεξία και ο Κώστας, οι οποίοι ήταν τότε 13 και 11 χρόνων. Στήριξαν αυτοί τη μαμά τους αντί να γίνει το σωστό που θα έπρεπε να γίνει. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, δεν την εύχομαι ούτε στον εχθρό μου».

Και όπως παραδέχθηκε: «Δεν νομίζω ότι κλείνει ποτέ αυτή η πληγή. Ήρθαν κάποιοι και μου είπαν ”θα συγχωρέσεις” και τους απάντησα: ”Οι παπάδες συγχωρούν, ο Θεός συγχωρεί, εγώ όχι”. Δεν υπάρχει περίπτωση να συγχωρέσω ποτέ, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να υπάρξει μέρα στην οποία να κουβεντιάσω αυτό το θέμα και στο οποίο να μην επανέρχεται με όλη του τη δύναμη. Βεβαίως, ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές και τα λοιπά όπως λένε, όμως υπάρχουν και κάποιες πληγές που μένουν πάντα ανοιχτές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This