Θέατρο από Κλέων Γρηγοριάδη στην βουλή (video)…

Must Read

Στα όρια της γελοιότητας ο Κλέων Γρηγοριάδης στην βουλή.

Ο βουλευτής του Μέρα 25 επιστράτευσε την υποκριτική για να τονίσει την αντίθεση του στην αστυνομική βία. Σηκώνοντας τα χέρια ψηλά άρχισε να φωνάζει «παραδίνομαι παραδίνομαι».

«Πόσο περισσότερο θα έπρεπε να παραδοθώ για να σταματήσουν να με χτυπάνε οι άνδρες των ΜΑΤ;» αναρωτήθηκε, προσθέτοντας: «Πόσο χρειάστηκε στο βίντεο που έγινε viral να παραδίδεται; Μισό με 1 λεπτό ακόμα. Ήταν από την αρχή της βιντεοσκόπησης εμφανώς άοπλος και παραδομένος… Τον χτυπάει αυτός που τον συλλαμβάνει στη συνέχεια εισέρχεται στο πλάνο δεύτερος ένστολος των ΜΑΤ και ενώ τον βρίσκει άοπλο αρχίζει να τον χτυπάει στην κοιλιά, τα γεννητικά όργανα και το στήθος. Είναι δημοκρατία αυτή η αγριότητα;»

Πλέον η γελοιότητα Συριζαίων και λοιπών αριστερών δυνάμεων έχει χτυπήσει ταβάνι. Η Ελλάς κύριοι, δεν πάσχει από υπερβολική αστυνομική βία αλλά από ελευθεριότητα και ασυδοσία. Καλό είναι να καταλάβουν κάποιοι κύκλοι ότι δεν γίνεται να συνεχίζουν οι προστατευόμενοι τους να καίνε και να σπάνε περιουσίες του κοσμάκη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This