Τα… έβαψαν μπλε στο Προεδρικό

Η εντυπωσιακή χρωματική συμφωνία από βουλευτίνες και υπουργούς της κυβέρνησης

Must Read

Από τη μία, έβαλε «φίμωτρο» στους βουλευτές που δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομοφυλοφίλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης και, από την άλλη, έδωσε γραμμή για «μπλε στολή» στις γυναίκες της Ν.Δ.;

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Αυτό αναρωτιούνται, πρώτον, όσοι παρατηρούν την ομάδα του «όχι» να έχει κλειστεί στο καβούκι της και να αρνείται συνεντεύξεις και, δεύτερον, όσοι είδαν προχθές την εικόνα των υπουργών και των βουλευτών γυναικών να φτάνουν στο Προεδρικό, φορώντας το ίδιο χρώμα ρούχων στην πλειονότητά τους.

Το μπλε ρουά κυριάρχησε στην εκδήλωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την υποδοχή των συμμετεχόντων, στο πλαίσιο του «Women Political Leaders Summit (WPL) 2024», δηλαδή της συνόδου κορυφής του WPL, της κορυφαίας παγκόσμιας συγκέντρωσης γυναικών πολιτικών ηγετών, που φέτος γίνεται ήδη στην Αθήνα με τη συμμετοχή 270 γυναικών από 57 χώρες.

Η εν λόγω σύνοδος διοργανώνεται σε διάφορες περιοχές ανά τον κόσμο και καλεί γυναίκες που κατέχουν πολιτικές θέσεις να ανακαλύψουν μέσα από τον διάλογο σε ένα παγκόσμιο φόρουμ τρόπους επίλυσης των σύγχρονων προκλήσεων, εμπνέοντάς τις ταυτόχρονα να διαδραματίσουν ακόμα έναν πιο ενεργό ρόλο στον πολιτικό στίβο. Σε αυτό το προεδρικό γκαλά, λοιπόν, υποδοχής αυτών των σπουδαίων γυναικών οι βουλευτίνες και οι υπουργοί της Ν.Δ. εμφανίστηκαν με το περίφημο και νεοδημοκρατικό χρώμα… μπλε ρουά! Το παρελθόν αυτής της απόχρωσης είναι βασιλικό, καθώς είναι το αγαπημένο των βασιλέων και των βασιλισσών ανά τον κόσμο.

Η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η υφυπουργός Ανάπτυξης Αννα Μάνη – Παπαδημητρίου, η Μαρία Κεφάλα, υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής, η Χριστίνα Αλεξοπούλου, βουλευτής Αχαΐας, και άλλες κύριες διάλεξαν το συγκεκριμένο χρώμα για το ντύσιμό τους.

Φυσικά, το λεγόμενο και «λουλακί» χρώμα είναι η τάση της σεζόν στη γυναικεία μόδα, αλλά λίγη περισσότερη φαντασία στο στιλ καλό θα ήταν να υπήρχε, καθώς από τη μόδα το σωστό είναι να υιοθετούνται στοιχεία που ταιριάζουν στην προσωπικότητα κάθε γυναίκας και όχι ό,τι «δειγματίζεται» στις βιτρίνες κάθε μπουτίκ.

Η επιλογή μιας απόχρωσης, επίσης, πιο σικ θα ήταν να μη φοριέται από πάνω μέχρι κάτω, αλλά να… σπάει και με ακόμη μία, ώστε να είναι πιο ευχάριστη στο μάτι! Γέμισε, λοιπόν, μπλε το Προεδρικό, τόσο πολύ που αρκετές σχολίαζαν με χιούμορ μεταξύ τους ότι δεν μπορεί παρά να είναι «γραμμή Μαξίμου»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This