Μετά το υπουργείο Εσωτερικών, έρευνα και στα γραφεία της ΝΔ για τα emails της Μισέλ

Έκθετη και υπόλογη για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση

Must Read

Φύλλο και φτερό επί 4 ολόκληρες ώρες έκανε τα αρχεία της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών κλιμάκιο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που ερευνά τη νέα πολύκροτη υπόθεση με τα emails της ευρωβουλευτού Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Με έγγραφό της στις 4 Μαρτίου η Ανεξάρτητη Αρχή είχε ζητήσει εντός 10 ημερών να της γνωστοποιηθούν οι αποδέκτες των αντίτυπων εκλογικών καταλόγων εξωτερικού το τελευταίο έτος και διευκρινίσεις για τα στοιχεία που περιλαμβάνονται καθώς και κάθε στοιχείο τεκμηρίωσης.

Η δικαστική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και την ίδια στιγμή διερευνάται ο ισχυρισμός ότι η διαρροή έγινε από μετακλητό υπάλληλο επί υπηρεσιακής κυβέρνησης. Κομβικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται να διαδραματίζει ο γραμματέας αποδήμων της ΝΔ, που φέρεται να πήρε τα στοιχεία από τον μετακλητό υπάλληλο και να τα έδωσε στην ευρωβουλευτή.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως, μετά την έρευνα στο υπουργείο Εσωτερικών, έρχεται έρευνα και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας για να βρεθεί από ποιον υπολογιστή και από ποιον χρήστη διέρρευσαν τα στοιχεία.

Πάντως εάν η διαρροή προήλθε από προσωπικό υπολογιστή του Νίκου Θεοδωρόπουλου, Γραμματέα Ελλήνων της Διασποράς του κόμματος, δεν είναι δυνατόν να βρεθεί το οποιοδήποτε στοιχείο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πήξει στα σκάνδαλα. Ξεπέρασε και το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ τού Σημίτη, τού μέντορα τού Κούλη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This