Σοβαρή καταγγελία από την Έλενα Ακρίτα για την ΕΡΤ

Έκοψαν τις δηλώσεις της μετά τη μαθητική παρέλαση και σήμερα, στη στρατιωτική παρέλαση, ο εκφωνητής δεν ανέφερε καν το όνομά της

Must Read

Σε μια σοβαρή καταγγελία για την ΕΡΤ προχώρησε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

Η οποία κατηγορεί την κρατική τηλεόραση ότι έκοψε τις δηλώσεις της από τη μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου, ενώ ο εκφωνητής σήμερα στη στρατιωτική παρέλαση ο εκφωνητής «προσπέρασε» το όνομά της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media: «Η ΕΡΤ με το έτσι θέλω έκοψε χτες τις δηλώσεις μου μετά τη μαθητική παρέλαση. Και σήμερα, στη στρατιωτική παρέλαση, ο εκφωνητής δεν ανέφερε καν το όνομα μου: με προσπέρασε και πέρασε στον Νίκο Ανδρουλάκη που στεκόταν μετά από μένα. Γι’ αυτό και στο τέλος αρνήθηκα να κάνω δήλωση – μη σάς βάζω σε κόπο να με λογοκρίνετε μετά, φωτιά πήραν οι κυβερνητικές μονταζιέρες τελευταία.

Μπορεί, κύριε Ζούλα, να μη γουστάρετε εμένα ως δημοσιογράφο, αλλά είστε υποχρεωμένος να σεβαστείτε θεσμικά την βουλευτή Επικρατείας που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Η τηλεόραση είναι δημόσια και την πληρώνουμε όλοι μας – αυτά να τα κάνετε στο αμπέλι του παππού σας.

Χρωστάτε μια εξήγηση και μια συγγνώμη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This