«Γίγαντες στη συγκάλυψη, νάνοι στη συναίσθηση» το σχόλιο Κασσελάκη για το χειροκρότημα στον Καραμανλή

«Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε»

Must Read

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σχολίασε τα όσα συνέβησαν σήμερα στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα σχολίασε δεικτικά το θερμό χειροκρότημα των βουλευτών της ΝΔ όταν τελείωσε την ομιλία του ο Κώστας Καραμανλής.

Όπως έγραψε στα social media:

«Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε. Το παρατεταμένο όμως χειροκρότημα όλων των βουλευτών της ΝΔ δείχνει το συνολικό πολιτικό τους μέγεθος. Γίγαντες στη συγκάλυψη, νάνοι στη συναίσθηση. Είναι πλέον συνυπεύθυνοι».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ακης, ναι ρε αυτούς θα ψηφίσω. Σιγά να μην ψηφίσω την πατσαβούρα την Δούρου και το χωνί τον Στέφανο. Μας το παίζετε και πατριώτες προδότες της αριστεράς. Με τον γελοίο τον Κώστα Αρβανίτη που ψηφίζει εναντίον της Ελλάδας, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί. Εμείς θα αποφασίσουμε ποιον θα ψηφίσουμε και όχι κάποιος εισαγγελές από τις Βρθξέλλες, όπως επιθυμεί ο φασίστας, ο Νίκος Φαραντούρης.

  2. Με πρόσβαλαν οι δολοφόνοι παιδιών και ηλικιωμένων στο Μάτι, στην Μάνδρα, στην Ραφήνα, στην Κινέτα. Αυτοί είναι κατά σειρά ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Τόσκας, η Ρένα Δούρου (γαιδούρου) και ο φασίστας Παύλος Πολάκης. Όχι μόνο μια συγνώμη δεν ζήτησαν, αλλά ειρωνεύονταν και τους νεκρούς. Την αδερφή που παριστάνει ότι υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, την έχω χεσμένη. μαζί και τον μ@λάκα, τον φασίστα τον Φαραντούρη. Λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ. Σκουπίδια της Ελλάδας.

    • Να πας στη βόρεια Κορέα Γιάννη αν προσβάλλεσαι από αυτούς. Έτσι μας κατάντησε ο Μητσοτάκης. Δικαιοσύνη και δημοσιογραφία την ελέγχει πλήρως. Επιχειρηματίες επίσης. Πλην ενός που ήταν κουμπάροι.
      Η δουρου ειδικά τι σχέση έχει; Δεν ντρέπεστε λίγο μετά από όσα βγήκαν στις δικές;;;;

    • Γιάννη για να είσαι αντικειμενικός όπως βλέπω και ψύχραιμος, πόσα παίρνεις από το Μαξίμου ρε πετσωμένε??? Εδώ ο κόσμος πεινάει και χάνεται στις ράγες σαν τα αρνιά κι εσύ μιλάς για το Μάτι που έδειξε η επτάχρονη δίκη την εγκληματική ανεπάρκεια της Πυροσβεστικής και της τροχαίας. Τη Δούρου μάγκα την κάνατε, άντεξε όλη αυτή τη λάσπη και θα σας πάει αίμα

      • τι του απαντάτε του ανθέλληνα που στις ευρωεκλογές θα ξανα ψηφίσει τους εγκληματίες που μας σκοτώνουν καθημερινά!?? Αυτός με τον Πλεύρη και τον Γεωργιάδη, τον Κούλη και τον Καραμανλή, εμείς με Στέφανο και ναι. Με τη Δούρου ρε λαμόγια. Όσοι μένουμε αττική ξέρουμε

    • Έτσι να μιλάς στον γιο σου, τον αδερφό σου ή τον πατέρα σου.

      Εάν σε πρόσβαλε ο Κασσελακης κι όχι ο δολοφόνος παιδιών υπουργός, ο ηθικός αυτουργός πρωθυπουργός και οι κατσαπλιάδες-συμμορίτες βουλευτές της ΝΔ, τότε καλύτερα σύρε εσύ στην Αμερική για να γλιτώσουμε κι από την ψήφο σου που μας έχει κάνει Βόρεια Κορέα.

      Κομμένες οι ψευτομαγκές, λαμόγια.

      • Και εμάς μας προσβάλουν φασίστες σαν εσένα, που βλέπουν μόνο τους νεκρούς στα Τέμπη και δεν δίνουν δεκάρα για τους νεκρούς στο Μάτι, στην Μάνδρα, στην Ραφήνα και στην Κινέτα. Όλοι νεκροί από τις παραλείψεις και τα λάθη της βρόμικης κυβέρνησης του ΣΎΡΙΖΑ. Οι νεκροί δεν έχουν χρώμα. Αλλά που να το καταλάβει ένας έμμισθος φασίστας του ΣΎΡΙΖΑ, όπως είσαι εσύ.

    • Είσαι ΑΝΕΔΗΣ, ΑΝΑΓΩΓΗ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ, ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ, και τόσα άλλα πολλά. Ανείπωτα χάλια! Σε ‘συγχαίρω’!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This