Προκαλεί ο Σκέρτσος τους συγγενείς θυμάτων: «Θεωρία συνωμοσίας το μπάζωμα στα Τέμπη»

«Με την αλήθεια και με τη μνήμη ή με τα λαϊκά δικαστήρια, με τις θεωρίες συνωμοσίας, με την οχλοκρατία και με την λήθη;»

Must Read

Σε ένα προκλητικό παραλήρημα επιδόθηκε την Πέμπτη από βήματος της Βουλής ο Άκης Σκέρτσος στην συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη επ’ αφορμή τις μονταρισμένες συνομιλίες στα Τέμπη. Ο υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε «θεωρία συνωμοσίας» το μπάζωμα στον τόπο του ομαδικού εγκλήματος και προσπάθησε να παραδώσει μαθήματα Δημοκρατίας.

«Και μας δίνει την ευκαιρία να αποδείξουμε και ποιοι είμαστε αλλά και με ποιον είμαστε. Με την αλήθεια και με τη μνήμη ή με τα λαϊκά δικαστήρια, με τις θεωρίες συνωμοσίας, με την οχλοκρατία και με την λήθη; Αυτά τα γνωρίζουμε και τα ζήσαμε την προηγούμενη δεκαετία και τα πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός.

Ο Άκης Σκέρτσος ήταν ένας εκ των δύο «ειδικών απεσταλμένων» του Μαξίμου στην οικία του Βαγγέλη Μαρινάκη το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Μαζί του ο έτερος υπουργός Επικρατείας, Γιάννης Μπρατάκος, προκειμένου να εξευμενίσουν τον εκδότη του συγκροτήματος της εφημερίδας «Το Βήμα».

«Δεν είμαστε τέρατα ασυνειδησίας ή αναισθησίας, που προσπαθούμε να χειραγωγήσουν αυτήν την μεγάλη τραγωδία» υποστήριξε ο Άκης Σκέρτσος και παρέθεσε τα 10 ψεύδη που -κατά την άποψή του- διατυπώνονται στον δημόσιο διάλογο για την τραγωδία των Τεμπών.

«Αυτό κι αν είναι ύβρις για το κράτος δικαίου. Όλες αυτές οι δήθεν αποκαλύψεις θα είχαν ενδεχομένως νόημα εάν δεν είχε ομολογήσει ο σταθμάρχης το λάθος του, δεν είχαν προσκομιστεί τα ακριβή ηχητικά αρχεία στη Δικαιοσύνη ώστε να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά της και να απαγγείλει κατηγορίες» ισχυρίστηκε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This